Τρίτη 10 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» - ΠΑΤΡΑ
Με πείσμα και αποφασιστικότητα για να ολοκληρωθεί το βήμα επανεκλογής της δημοτικής αρχής

Με τα ψηφοδέλτια στο χέρι για τη μάχη του β' γύρου και δήμαρχο ξανά τον Κώστα Πελετίδη

Με τον «αέρα» του πρώτου μεγάλου βήματος που έκανε ο λαός της Πάτρας δίνοντας στη «Λαϊκή Συσπείρωση» ποσοστό 39,95% (με καταμετρημένο το σύνολο των εκλογικών τμημάτων), της εμπιστοσύνης που έδειξαν για ακόμη μία φορά δεκάδες χιλιάδες εργαζομένων και λαϊκών ανθρώπων, και της διαφοράς από τον υποστηριζόμενο από τη ΝΔ υποψήφιο (που έφτασε το 25,57%), συνεχίζεται η μάχη για την επανεκλογή της σημερινής δημοτικής αρχής με δήμαρχο τον Κώστα Πελετίδη.

Πρόκειται για μάχη που ξεκίνησε αμέσως με τα ψηφοδέλτια στα χέρια, με αισιοδοξία, πείσμα και αποφασιστικότητα, ώστε να φτάσουν παντού για ακόμη μία φορά, σε κάθε λαϊκό άνθρωπο, καθέναν που προβληματίζεται από τα καθημερινά ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει, όπως την επίθεση στα δικαιώματά του και από τη νυν κυβέρνηση της ΝΔ, παλεύοντας να επιβιώσει, αναζητώντας έναν σταθερό σύμμαχο σε αυτή του την πορεία.

Πρόκειται άλλωστε για αναγνώριση προς τη σημερινή δημοτική αρχή του ρόλου και του καθημερινού αγώνα που δίνει για τη στήριξη των λαϊκών στρωμάτων προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά και της προσπάθειάς της να ανακουφίσει τα λαϊκά στρώματα, με μέτρα μακριά από τη λογική της ανταποδοτικότητας, της εκχώρησης τομέων και υπηρεσιών του κράτους σε επιχειρηματικούς ομίλους, που εκπροσωπεί και ο σημερινός διεκδικητής της δημαρχίας.


Γι' αυτό και από την πρώτη στιγμή το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Από αυτή την πάλη δεν περισσεύει κανείς, κάθε λαϊκός άνθρωπος, ακόμη και αν δεν στήριξε τη δημοτική αρχή την προηγούμενη Κυριακή, έχει κάθε λόγο να το κάνει αυτή που έρχεται.

Σε αυτή την κατεύθυνση, σημαντική είναι η μάχη που καλούνται να δώσουν όχι μόνο οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», αλλά και κάθε εργαζόμενος, κάθε λαϊκός άνθρωπος που προβληματίζεται, ώστε να έχει γερό στήριγμα απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική και τις κυβερνητικές επιλογές.

Ηδη, πραγματοποιείται μεγάλο άνοιγμα από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος, καθέναν που συμπορεύεται μαζί τους, που έχει δει τους κομμουνιστές στο πλευρό του καθημερινά σε κάθε πτυχή της ζωής του. Σε αυτό συμβάλλει η λειτουργία του εκλογικού κέντρου και των περιπτέρων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε πλατείες και γειτονιές της πόλης, για ένα μεγάλο νέο άνοιγμα που συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες, ώσπου να ανοίξουν ξανά οι κάλπες, αλλά και μέχρι την τελευταία στιγμή.

Στόχος, ο λαός της πόλης να συνεχίσει να παίρνει «ανάσες» και την επόμενη πενταετία, να μπορεί να έχει έναν σταθερό σύμμαχο πλάι του, κάτι που ήδη κουβεντιάζεται, όπως και το προηγούμενο διάστημα, με σκοπό ακόμη περισσότεροι να ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα και το αποφασιστικό βήμα της προηγούμενης Κυριακής να γίνει άλμα την επόμενη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ