Τρίτη 10 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΝΙΚΑΙΑ - ΡΕΝΤΗΣ
Η πόλη - οι πολλοί θα νικήσουν!

Κάλεσμα να ψηφίσει «Λαϊκή Συσπείρωση» η μεγάλη πλειοψηφία που καταδίκασε το ψηφοδέλτιο της απερχόμενης δημοτικής αρχής

Από τη χθεσινή σύσκεψη
Από τη χθεσινή σύσκεψη
Μαχητική σύσκεψη του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νίκαιας - Ρέντη πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στον Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος», εγκαινιάζοντας τη βδομάδα της μεγάλης πανεξόρμησης στον δήμο ενόψει του β' γύρου.

Στη σύσκεψη εκφράστηκαν από τη μία το πείσμα για να δοθεί η μάχη σπίτι το σπίτι, και από την άλλη η κοινή πεποίθηση ότι το βράδυ της Κυριακής μπορεί να χαμογελάσει ο λαός της πόλης, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στη δημοτική αρχή.

Με δήλωσή του ο Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη, ευχαριστώντας τους χιλιάδες ψηφοφόρους, που ανέδειξαν την «Λαϊκή Συσπείρωση», σε δεύτερη δύναμη με μεγάλη αύξηση, 10%, καλεί και όσους απείχαν να κάνουν το βήμα στον β'γύρο. Να στηρίξει "Λαϊκή Συσπείρωση" όλη αυτή η μεγάλη πλειοψηφία του 60% που καταδίκασε το ψηφοδέλτιο της απερχόμενης δημοτικής αρχής Μαραγκάκη, η οποία στηρίζεται από την αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ.

«Στον β' γύρο κρίνεται αν θα έχουμε δημοτική αρχή που θα υπερασπίζεται τις ανάγκες των πολλών ή τα συμφέροντα των λίγων. Η πόλη - οι πολλοί θα νικήσουν...», σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος.

  • Σήμερα Τρίτη στις 10 π.μ. ο Π. Κατηφές θα επισκεφτεί το δημαρχείο και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους
Από πού κι ως πού προδικάζουν την απόφαση του Πρωτοδικείου;

Στο μεταξύ η «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκαιας - Ρέντη καταγγέλλει την τακτική της παράταξης Μαραγκάκη, που διακινεί ότι σήμερα θα πάρει την απόφαση του Πρωτοδικείου, την οποία μάλιστα προδικάζει λέγοντας ότι τάχα δεν θα υπάρξει β' γύρος. Υπενθυμίζεται ότι το αποτέλεσμα στον δήμο, που οδηγεί στον β' γύρο, κρίθηκε «ψήφο - ψήφο», μέχρι την τελευταία στιγμή της καταμέτρησης, κάτι που όπως φαίνεται έχει πέσει «βαρύ» στην παράταξη της ΝΔ.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» τονίζει μάλιστα πως η απερχόμενη δημοτική αρχή έφτασε στο σημείο να αναρτήσει στο site του δήμου διαφορετικά αποτελέσματα από αυτά του υπουργείου Εσωτερικών!

Και αναρωτιέται: «Από πού κι ως πού προδικάζουν την απόφαση του Πρωτοδικείου; Τι μεθοδεύουν για την ετυμηγορία του λαού της Κοκκινιάς και του Ρέντη, που καταγράφηκε με σαφήνεια στις εκλογές στις 8 Οκτώβρη;».

«Να είναι σίγουροι ότι αυτή θα καταγραφεί ξανά στον β' γύρο που θα γίνει, εκλέγοντας τη "Λαϊκή Συσπείρωση" δημοτική αρχή και δήμαρχο τον Παναγιώτη Κατηφέ», καταλήγει η ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ