Τρίτη 10 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο, δεν περισσεύουν στον λαό άλλα 5 χρόνια

Οι Πετρουπολιώτες ξέρουν: Μαζί με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» μπορούν και να παλεύουν και να νικάνε

Πλατιά σύσκεψη ψηφοδελτίου στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Πετρούπολης πραγματοποίησε χθες η «Λαϊκή Συσπείρωση», που δίνει τη μάχη του β' γύρου για να επανέλθει στο τιμόνι του δήμου. Με τους συγκεντρωμένους που έδωσαν το «παρών» να δηλώνουν έτοιμοι να τα «δώσουν όλα», να μη λυπηθούν κόπο και χρόνο για να φτάσουν σε κάθε γωνιά της πόλης το κάλεσμα ανατροπής, ο υποψήφιος δήμαρχος Β. Σίμος δηλώνει για το δίλημμα της νέας εκλογικής μάχης:

«Το δίλημμα είναι αν θα έχουμε μια δημοτική αρχή που ευθυγραμμίζεται πλήρως με την κυβέρνηση και θα προωθεί τις κυβερνητικές στοχεύσεις, που θα αποτελεί το μακρύ χέρι ενός κράτους εχθρικού απέναντι στις λαϊκές ανάγκες, ή αν θα έχουμε μια δημοτική αρχή που θα στέκεται ως μαχητική, γνήσια λαϊκή αντιπολίτευση στις κυβερνήσεις και τους κυβερνητικούς μηχανισμούς.»

«Αυτά τα τέσσερα χρόνια αποκτήσαμε αρνητική πείρα από μια δημοτική αρχή που επιχείρησε να επιβάλει αυξήσεις στις συνδρομές των τμημάτων αθλητισμού και πολιτισμού» τόνισε και συμπλήρωσε «που άφησε τα προνήπια αλλά και εφήβους να κάνουν μάθημα μέσα σε κοντέινερ, όπως στο 2ο Λύκειο. Που δεν λέει κουβέντα για την υποβάθμιση της ΠΦΥ, ούτε για το αίσχος της χωματερής, όπου προωθείται η καρκινογόνα καύση απορριμμάτων, εναρμονιζόμενη με τα σχέδια των "πράσινων αρπακτικών"».

Επισήμανε πως «δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο, δεν μας περισσεύουν άλλα 5 χρόνια, ειδικά τώρα που μπροστά μας έρχονται τα δύσκολα» και τόνισε «εμείς ξέρουμε να παλεύουμε και να νικάμε, μαζί με τον λαό της Πετρούπολης μπορούμε να βρεθούμε σε καλύτερες θέσεις την επόμενη μέρα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ