Τρίτη 31 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «VODAFONE - 360 CONNECT»
Ανοιχτή συνεδρίαση του ΔΣ για κλιμάκωση του αγώνα

Στην ανοιχτή συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου καλεί τους εργαζόμενους το Σωματείο Εργαζομένων σε «Vodafone - 360 Connect» και λοιπές θυγατρικές, για «να πάρουν τον λόγο, να αποφασίσουμε την περαιτέρω κλιμάκωσή μας. Θέλουμε τις απόψεις και τις σκέψεις όλων για το πώς θα προχωρήσουμε το επόμενο διάστημα». Η συνεδρίαση θα γίνει σήμερα στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (Γ' Σεπτεμβρίου 48β και Μάρνης, Αθήνα, 3ος όροφος).

Η συνεδρίαση αποτελεί το επόμενο βήμα για την οργάνωση του αγώνα, μετά τη στάση εργασίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Οκτώβρη, με αιτήματα για προσλήψεις προσωπικού, μέτρα υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων, Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για όλους. Μάλιστα το Σωματείο κατήγγειλε ότι τη μέρα της στάσης εργασίας η εργοδοσία της «Vodafone» προσπάθησε να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους, φτάνοντας στο σημείο να απολύσει δύο συναδέλφους ενώ αυτοί βρίσκονταν σε άδεια και απαγορεύοντας σε άλλους συναδέλφους να μπουν στο κτίριο στου Ρέντη για την προγραμματισμένη συγκέντρωση.

Ακόμα, το Σωματείο καλεί σε μαζική συμμετοχή στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευσή του που θα γίνει την Πέμπτη 9 Νοέμβρη, στις 5.30 μ.μ. στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών - Ελεγκτών Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ