Τρίτη 31 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΤΟΜΕΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Α' ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΒΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Σε ετοιμότητα για την κατάσχεση του σπιτιού άνεργης

«Ολοι σε αγωνιστική ετοιμότητα! Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός!», τονίζουν οι ΤΟ Α' Αθήνας και ΕΒΕ Αττικής του ΚΚΕ, για τη νέα προσπάθεια κατάσχεσης πρώτης κατοικίας, αυτήν τη φορά στην Κυψέλη, εις βάρος άνεργης, πρώην αυτοαπασχολούμενης.

«Τη Δευτέρα 30 Οκτώβρη ο δικαστικός κλητήρας παρέδωσε προειδοποίηση κατάσχεσης πρώτης κατοικίας σε άνεργη, πρώην αυτοαπασχολούμενη που μένει στην Κυψέλη» σημειώνουν και προσθέτουν ότι «η κ. Ελίζα έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό για χρέος 40.000 ευρώ, αφού η εταιρεία - κοράκι απαιτούσε τα 30.000 ευρώ μπροστά για να προχωρήσει σε διακανονισμό, πράγμα ακατόρθωτο για μια άνεργη γυναίκα».

Υπενθυμίζουν επίσης πως πρόκειται για νέα επιχείρηση κατάσχεσης της συγκεκριμένης κατοικίας καθώς η προηγούμενη τον περασμένο Μάρτη «αποτράπηκε από την κινητοποίηση της γειτονιάς, του Συλλόγου Επαγγελματιών του δήμου Αθήνας, άλλων σωματείων και φορέων της Αθήνας».

«Σήμερα τα κοράκια επέστρεψαν στον τόπο του εγκλήματος» καταλήγουν και ξεκαθαρίζουν: «Ολη η Κυψέλη στο πόδι! Ολη η Αθήνα στο πόδι! Στην οδό Υακίνθου 6-8 είναι το σπίτι όλων μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ