Παρασκευή 17 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Τη Δευτέρα 27 Νοέμβρη η μεγάλη σύσκεψη συντονισμού

Με αιχμή την οργάνωση του αγώνα ενάντια στην ακρίβεια και τη φοροληστεία, αλλά και τη διεκδίκηση αυξήσεων, συνδικαλιστικές οργανώσεις απευθύνουν πλατύ κάλεσμα συμμετοχής σε σύσκεψη Ομοσπονδιών, Εργατικών Κέντρων, κλαδικών και επιχειρησιακών συνδικαλιστικών οργανώσεων, τη Δευτέρα 27 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ. στον κινηματογράφο «Τριανόν» (Κοδριγκτώνος 21, Αθήνα).

Το κάλεσμα υπογράφουν: Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής, η Ομοσπονδία Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, τα Σωματεία - Σύλλογοι Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής, Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής, Οικοδόμων Αθήνας, Φαρμάκου Αττικής, Νοσοκομείου «Θριάσιο», Χρηματοπιστωτικών και Συναφών Επιχειρήσεων Αττικής, Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Αττικής.

Με το σύνθημα «Με συντονισμό και οργάνωση δυναμώνουμε τον αγώνα για τις δικές μας ανάγκες» οι συνδικαλιστικές οργανώσεις προβάλλουν μια σειρά διεκδικήσεις για αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, για ΣΣΕ και επαναφορά Δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα για όλους, για συγκεκριμένα μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας και της φοροληστείας, αλλά και ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, στο μακελειό των λαών σε Μέση Ανατολή και Ουκρανία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ