Τετάρτη 24 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΑΤΡΑ
Κινητοποίηση αλληλεγγύης

Το δικό του κρίκο στην αλυσίδα των κινητοποιήσεων αλληλεγγύης στον αγώνα των Παλαιστινίων, πρόσθεσε ο λαός της Πάτρας, σε ένα μαζικό συλλαλητήριο που έγινε χτες το βράδυ στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Πλήθος κόσμου, εργάτες, φοιτητές, επαγγελματίες, άνθρωποι του Πνεύματος, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Αντιπολεμικής Επιτροπής Αχαΐας κι έδωσαν τη δική τους οργισμένη απάντηση στην κυβέρνηση του Ισραήλ και των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων που τη στηρίζουν.

Με μια τεράστια παλαιστινιακή σημαία στην κεφαλή της πορείας, οι διαδηλωτές φωνάζοντας αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα, απαίτησαν, τον άμεσο τερματισμό του δολοφονικού πολέμου που άρχισε το Ισραήλ και την ικανοποίηση του αιτήματος των παλαιστινίων για δική τους ανεξάρτητη πατρίδα.

Λίγο νωρίτερα, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, όπου έγινε η συγκέντρωση, ο πρόξενος της Παλαιστίνης Μοχάμεντ Αμπού Ασαμπέτ, από το βήμα τόνισε πως η Ιντιφάντα του παλαιστινιακού λαού σε συνδυασμό με την αλληλεγγύη των λαών του κόσμου θα καταλήξει νικηφόρα κι ευχαρίστησε τον ελληνικό λαό για την αμέριστη συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ