Παρασκευή 26 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΙΕΘΝΗ
ΗΠΑ
Νέο περιστατικό με αεροσκάφος της «Boeing»

Νέα ερωτήματα για τους όρους συντήρησης και κυκλοφορίας των αεροσκαφών διεθνώς, που αφορούν ακόμα και μεγάλες εταιρείες οι οποίες μεταφέρουν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες, προκαλεί το περιστατικό που σημειώθηκε αυτήν τη φορά με αεροσκάφος τύπου «Boeing 757».

Συγκεκριμένα, ένας από τους μπροστινούς τροχούς αεροσκάφους της αμερικανικής εταιρείας «Delta Airlines» αποκολλήθηκε λίγο πριν απογειωθεί από το διεθνές αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ - Τζάκσον στην Ατλάντα των ΗΠΑ, χτες. Σημειωτέον, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου ότι «φαίνεται πως έχουμε πρόβλημα», αφού ενημερώθηκε από ...πιλότο άλλου αεροσκάφους πως ένας εκ των δύο τροχών του ρύγχους αποκολλήθηκε και κύλησε στην πίστα. Ευτυχώς το αεροσκάφος πρόλαβε να ρυμουλκηθεί και οι επιβάτες επιβιβάστηκαν σε άλλο, χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

Θυμίζουμε ότι στις 5 Γενάρη, ήταν πάλι σε ένα αεροσκάφος «Boeing» (τύπου 737 MAX 9 εκείνη τη φορά), που αποκολλήθηκε τμήμα της ατράκτου (συγκεκριμένα μία πόρτα) ενώ εκτελούνταν εσωτερική πτήση στις δυτικές ΗΠΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ