Πέμπτη 15 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
Απεργούν σήμερα για αυξήσεις και ασφαλείς συνθήκες εργασίας

Συγκέντρωση στις 11 π.μ. στο υπουργείο Εργασίας

Από τη χτεσινή παρέμβαση του Συνδικάτου Μετάλλου στα Ναυπηγεία Ελευσίνας
Από τη χτεσινή παρέμβαση του Συνδικάτου Μετάλλου στα Ναυπηγεία Ελευσίνας
Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία, σήμερα, με συγκέντρωση στις 11 π.μ. στο υπουργείο Εργασίας, και κλιμάκωση με νέα απεργία στις 28 Φλεβάρη, προχωρούν οι εργαζόμενοι στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος με αποφάσεις του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας και του Σωματείου Κατεργασίας Ξύλου και Ναυπηγοξυλουργών Πειραιώς - Αττικής και νήσων.

Το Συνδικάτο Μετάλλου απαιτεί ΣΣΕ με καθολική εφαρμογή, με αυξήσεις, δουλειά με δικαιώματα και ασφαλείς συνθήκες εργασίας για όλους. Το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών, καλώντας σε μαζική συμμετοχή στην απεργία, αναφέρεται στις μάχες του προηγούμενου διαστήματος για την εφαρμογή της ΣΣΕ και των μέτρων υγείας και ασφάλειας. Και επισημαίνει ότι νέες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν σε εργολάβους που δεν έχουν υπογράψει τη ΣΣΕ.

Χτες το πρωί, το Συνδικάτο Μετάλλου έκανε παρέμβαση στα Ναυπηγεία Ελευσίνας ενημερώνοντας για τη σημερινή απεργία και για την απεργία στις 28 Φλεβάρη. Ακόμα έγινε παρέμβαση για τα χρωστούμενα υπόλοιπα αδειών για εργαζόμενους σε εργολάβο στη Ζώνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ