Πέμπτη 15 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Εκδήλωση με θέμα «100 χρόνια Λένιν - Συνεχίζουμε στον δρόμο της ανατροπής. Για τον σοσιαλισμό, την απάντηση στον 21ο αιώνα», διοργανώνουν σήμερα, Πέμπτη, στις 7 μ.μ., οι Οργανώσεις Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Δημοτική Αγορά Αγρινίου.

Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα προβληθεί ένα από τα σοβιετικά κινηματογραφικά αριστουργήματα, η ταινία «Ο Λένιν τον Οκτώβρη», του Μιχαήλ Ρομ. Στον χώρο θα λειτουργήσει έκθεση της «Σύγχρονης Εποχής».

Επίσης, αύριο, Παρασκευή

- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Σιάτιστας καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Αδιέξοδα δεν υπάρχουν! Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε!», στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σιάτιστας. Θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας.

- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Αμαρουσίου καλεί σε εκδήλωση παρουσίασης του Γ2 Τόμου Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Αμαρουσίου. Θα μιλήσει ο Φάνης Παρρής, μέλος της ΚΕ.

- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟ Ορεστιάδας καλεί σε πολιτική εκδήλωση με θέμα «Αδιέξοδα δεν υπάρχουν! Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε!», στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα» στην Ορεστιάδα. Θα μιλήσει ο Διονύσης Κλάδης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ