Τρίτη 16 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές

Σήμερα Τρίτη

- Στις 6.30 μ.μ. οι ΚΟ Τεχνικών ΟΤΕ Αττικής στο βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» στην Αθήνα. Θα μιλήσει ο Σπύρος Μπότσης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής.

- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Λάρισας στο μπαράκι του Μύλου, με θέμα «Η λαϊκή πάλη για τις σύγχρονες μορφωτικές ανάγκες, απέναντι στην πολιτική ΕΕ - κυβερνήσεων - κεφαλαίου για το σχολείο». Θα μιλήσει ο Σπύρος Μαρίνης, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του Κόμματος και γραμματέας της ΔΟΕ.

- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Αγιάς Λάρισας με θέμα «Η Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ, οι επιπτώσεις της και η πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ», στην ταβέρνα «Χατζάκος». Θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Παρασκευή 19 Απρίλη

- Στις 7 μ.μ. οι Κομματικές Οργανώσεις Σεπολίων και Κολωνού με θέμα «Καμία εμπλοκή στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ», στην αίθουσα της 4ης Δημοτικής Κοινότητας.

- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Νέας Ιωνίας καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Καζαντζίδη. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

Σάββατο 20 Απρίλη

-- Στις 7 μ.μ. στην Καστοριά, στην πλατεία Μακεδονομάχων. Θα μιλήσει ο Γιάννης Κανάτσιος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας.

Κυριακή 21 Απρίλη

- Στις 11 π.μ. η Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης στην αίθουσα του ΤΕΕ. Θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας και υποψήφια ευρωβουλευτής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ