Παρασκευή 3 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το ΚΚΕ συζητά με τις γυναίκες

Συγκέντρωση - συζήτηση διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αθήνας, τη Δευτέρα, 13 Μάη, στις 7μ.μ., στο «Ακροπόλ», με ομιλήτρια την Αλ. Παπαρήγα

Κάλεσμα διαλόγου και κοινής δράσης απευθύνει το ΚΚΕ σε όλες τις γυναίκες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα δικαιώματά τους, αλλά και για την ανάγκη αντεπίθεσης και ρήξης με την αντιλαϊκή αντεργατική εφαρμοζόμενη πολιτική. Αφορμή αποτελεί η συγκέντρωση - συζήτηση που διοργανώνεται για τη Δευτέρα 13 Μάη, στις 7μ.μ., στο Θέατρο «Ακροπόλ» (Ιπποκράτους 9-11), με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Το ΚΚΕ θέλει, επιδιώκει και απευθύνει πλατύ κάλεσμα στις γυναίκες να γνωρίσουν τις θέσεις του, να αγωνιστούν μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, το λαϊκό κίνημα ώστε να αποσπάσουν κατακτήσεις σήμερα, αλλά και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις συγκρότησης του λαϊκού μετώπου, μέσα από ταξικούς ενωτικούς αγώνες της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων. Γιατί, όπως σωστά σημειώνει, «μόνο τότε θα ανοιχτεί ο δρόμος, για να διεκδικηθεί η πραγματική ισοτιμία των δύο φύλων και η κατάργηση της εκμετάλλευσης και των δύο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ