Παρασκευή 3 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Δε γλιτώνουμε με τίποτα...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ θα έχει κίνηση, λυπούμαστε! Ναι μεν οι περισσότεροι έχουν καταστρώσει φοβερά και τρομερά σχέδια για την ώρα αναχώρησης ώστε να βρούμε άδειες τις Εθνικές, αλλά ως συνήθως ...διαψεύδονται από την πραγματικότητα.

Είναι θέμα αριθμών, βλέπετε. Πολλά αυτοκίνητα, μικροί δρόμοι, πολλά έργα. Δεν τη γλιτώνεις. Το καλό είναι πάντως πως ό,τι και να γίνει, όσο και να ταλαιπωρηθείς, στο τέλος θα υπάρξει η ξεκούραση και ο σουβλιστός οβελίας. Ευχαριστηθείτε το...

ΚΑΠΟΤΕ, στις Ηνωμένες Πολιτείες μιλούσαν για τον Ρόναλντ Ρίγκαν, τον ηθοποιό, που κατάφερε να γίνει Πρόεδρος. Τώρα συζητάνε ακριβώς το αντίθετο. Το αν, δηλαδή, θα αποκτήσει ο Μπιλ Κλίντον τηλεοπτική εκπομπή. Ενδεικτικό της ...πολιτικής κουλτούρας πέρα από τον Ατλαντικό.

Το μόνο που αξίζει σίγουρα να μας ανησυχήσει είναι η άκριτη μεταφορά τέτοιων προτύπων από πολλούς πρωτοκλασάτους της ελληνικής πολιτικής ζωής. Μην ανοίξουμε ξαφνικά καμιά τηλεόραση και πάθουμε πλάκα...

Γιατί καλά τα ...σατιρίζει ο Μητσικώστας παίζοντας με την ιδέα τηλεοπτικής εκπομπής του Σημίτη και του Καραμανλή. Μόνο που οι εποχές μας έχουν αποδείξει ότι ακόμα και το απίθανο μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Η ΕΦΟΡΙΑ το είπε ξεκάθαρα και δυστυχώς λίγο πριν το Πάσχα. Ενας στους τρεις φορολογούμενους θα πληρώσει φέτος περισσότερα, ενώ οι υπόλοιποι στα σίγουρα δε θα πληρώσουν λιγότερα. Αυτά μετά από αυξήσεις εισφορών και εισοδηματική πολιτική 2,5%.


Παπαγεωργίου Βασίλης

Οσο για τα εκκαθαριστικά σας μην ανησυχείτε ...όλοι θα πάρετε, διότι απλούστατα αμέσως μετά όλοι θα δώσετε. Οταν θέλεις να σε ξεχάσει αυτό το κράτος έχει ως γνωστόν μνήμη καμήλας.

Μόνο τα οικογενειακά επιδόματα των δημόσιων υπαλλήλων, για παράδειγμα, δεν μπορούσε να τα θυμηθεί επί 1 χρόνο και βάλε και τα ξεχνούσε μονίμως σε κάποιο συρτάρι. Είναι θέμα προτεραιοτήτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ