Σάββατο 22 Ιούνη 2024 - Κυριακή 23 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«Η τροπολογία θα γίνει κουρελόχαρτο και καμίνια - μηχανές θ' ανάψουμε ξανά!»

Ο Π. Πολίτης καλεί σε κλιμάκωση του αγώνα. Οι εργάτες δεν πτοούνται από την ψήφιση της τροπολογίας
Ο Π. Πολίτης καλεί σε κλιμάκωση του αγώνα. Οι εργάτες δεν πτοούνται από την ψήφιση της τροπολογίας
Με την ψηφοφορία της κατάπτυστης τροπολογίας να ολοκληρώνεται αργά το βράδυ, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και τα Σωματεία τους χωρίς δισταγμό έστειλαν από μικροφώνου το ξεκάθαρο μήνυμα:

«Ετοιμαζόμαστε για σύγκρουση. Οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ θα κουρελιάσουμε την τροπολογία - έκτρωμα. Θα το καταλάβει για τα καλά η κυβέρνηση και οι βουλευτές της. Θα ταμπουρωθούμε και θα τους περιμένουμε! Οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ καμίνια - μηχανές θα τ' ανάψουνε ξανά!», ξεκαθάρισε εκ μέρους όλων ο Παναγιώτης Πολίτης, πρόεδρος του Σωματείου της Λάρυμνας, τονίζοντας ότι «ο πιο σκληρός αγώνας τώρα ξεκινά. Από τα σπίτια μας δεν πρόκειται να βγούμε!».

Ευχαρίστησε εκ μέρους των Σωματείων τα «αδέρφια» τους, τους συναδέλφους τους από την Αττική, τους χιλιάδες εργαζόμενους που διαδήλωναν όλη μέρα στο πλευρό τους, σημειώνοντας:

«Συγχαρητήρια για την αντοχή. Ευχαριστούμε που για πάνω από 12 ώρες είστε μαζί μας στον δρόμο. Ολοι ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Συνεχίζουμε! Τους το δηλώνουμε προκαταβολικά, το "πάρτι" τώρα αρχίζει. Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Τους δείξαμε ότι αντέχουμε. Ο,τι κι αν ψηφίσουν εκεί μέσα, θα το κάνουμε κουρελόχαρτο».

«Θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε στις περιοχές μας και να μη γίνουμε εσωτερικοί μετανάστες», πρόσθεσε από την πλευρά του ο Γιώργος Σελεβάκος, πρόεδρος του Σωματείου στα Μεταλλεία Χαλκίδας, καλώντας σε συνέχιση της πάλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ