Σάββατο 22 Ιούνη 2024 - Κυριακή 23 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Το ΚΚΕ αταλάντευτα στο πλευρό των εργατών της ΛΑΡΚΟ

Ο Δ. Κουτσούμπας απευθύνει χαιρετισμό στο συλλαλητήριο της Πέμπτης έξω από τη Βουλή
Ο Δ. Κουτσούμπας απευθύνει χαιρετισμό στο συλλαλητήριο της Πέμπτης έξω από τη Βουλή
Στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και των οικογενειών τους στις μεγάλες και συγκλονιστικές κινητοποιήσεις των προηγούμενων ημερών στάθηκε αταλάντευτα το ΚΚΕ, δίνοντας όλες του τις δυνάμεις τόσο μέσα στη Βουλή, όπου παίρνονται οι αποφάσεις, όσο και στον δρόμο του αγώνα, όπου ανατρέπονται.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων την Τρίτη παρευρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον ΓΓ της, Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ στελέχη του Κόμματος βρέθηκαν την ίδια μέρα και έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Καθοριστική ήταν η παρέμβαση των βουλευτών Γιώργου Μαρίνου, Θανάση Παφίλη και Χρήστου Κατσώτη, διακόπτοντας μάλιστα συνέντευξη Τύπου του υπουργού Οικονομικών Κ. Χατζηδάκη και απαιτώντας να δεχτεί άμεσα τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.

Ακούραστα, στελέχη και μέλη του ΚΚΕ στάθηκαν δίπλα στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και στη μεγάλη κινητοποίηση της Πέμπτης. Εκεί βρέθηκε και ο ΓΓ της ΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, ο οποίος χαιρετίζοντας τη μεγαλειώδη συγκέντρωση ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν είστε μόνοι σας! Είναι μαζί σας όλη η εργατική τάξη της χώρας. Είναι μαζί σας οι επαγγελματίες των περιοχών που πλήττονται. Είναι μαζί σας οι αγρότες που υποφέρουν από αυτήν την κατάσταση, είναι οι μαθητές, οι φοιτητές, τα παιδιά σας, τα παιδιά μας, που βρίσκονται στο μετερίζι του αγώνα, και έτσι θα συνεχίσουμε. Δεν θα τους περάσει. Ακόμα κι αν αυτή η σαθρή πλειοψηφία του εγκλήματος εκεί μέσα ψηφίσει σήμερα αυτήν την τροπολογία και δεν την αποσύρει, από αύριο πάλι θα είμαστε στους δρόμους του αγώνα. Δεν θα έχει καμία ισχύ, θα είναι ένα κουρελόχαρτο.

Με αυτές τις σκέψεις, είμαστε μαζί σας, το ΚΚΕ είναι στο πλευρό σας. Ολοι οι εργαζόμενοι είναι στο πλευρό σας και εκεί θα βρισκόμαστε κάθε μέρα, κάθε ώρα, μέχρι να ξανακαπνίσει η τσιμινιέρα της ΛΑΡΚΟ».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Το ΚΚΕ θα είναι στο πλευρό των εργατών της ΛΑΡΚΟ μέχρι τέλους(2024-06-21 00:00:00.0)
Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και να διασφαλιστεί η λειτουργία της(2023-12-09 00:00:00.0)
Αποφασισμένοι συνεχίζουν τον αγώνα για να μη μείνουν στον δρόμο(2022-02-08 00:00:00.0)
Το ΚΚΕ θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας(2021-07-30 00:00:00.0)
Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, ο λαός της περιοχής, να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους(2020-10-16 00:00:00.0)
Το ΚΚΕ θα πρωτοστατήσει στην πάλη για τα συμφέροντα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ(2019-12-28 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ