Τρίτη 14 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Οργανώνουν την κινητοποίηση

Αρχισε και στην Πάτρα η προετοιμασία της απεργίας της 29ης Μάη. Η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών καλεί στην απεργία στις 29 Μάη με απεργιακή συγκέντρωση στις 10 π.μ. μπροστά από το Εργατικό Κέντρο απευθύνοντας πλατύ κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους εργαζόμενους και καλεί σε ανοιχτή σύσκεψη εργαζόμενους, διοικήσεις σωματείων και συνδικαλιστές στις 20 Μάη στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στις 8 μ.μ.

Επιπρόσθετα, καλεί τα σωματεία να προχωρήσουν άμεσα σε συνεδριάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων και των Γενικών Συνελεύσεών τους για να πάρουν απόφαση υπέρ της απεργίας. Παράλληλα, μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου με επιστολή τους, ζητούν τη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Πάτρας για σήμερα Τρίτη 14 Μάη, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της απεργιακής κινητοποίησης.

Στην Καλαμάτα, η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών, καλεί σε σύσκεψη την Πέμπτη 16 Μάη στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, με θέμα την κλιμάκωση του αγώνα με απεργιακή κινητοποίηση στις 29 Μάη. Επίσης καλεί τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας να προχωρήσει σε συνεδρίαση του ΔΣ, την Τετάρτη 15 Μάη με θέμα την προκήρυξη απεργίας για τις 29 Μάη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ