Σάββατο 19 Οχτώβρη 2024 - Κυριακή 20 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
24 ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 9 - 10 ΝΟΕΜΒΡΗ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη μεγάλη Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ, στις 9 και 10 Νοέμβρη στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου στην Αθήνα.

Εκεί θα λάβουν μέρος εκατοντάδες σωματεία, μεταφέροντας την πλούσια πείρα από την αγωνιστική δράση, διαμορφώνοντας το πλαίσιο πάλης και δράσης, συζητώντας για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, την οργάνωση της αντεπίθεσης.

Σύνθημα της Σύσκεψης του ΠΑΜΕ - που συμπίπτει και με τα 25 χρόνια από την ίδρυσή του - είναι «Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας. Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, στον δρόμο της ανατροπής».

Λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση της Ανακοίνωσης του ΠΑΜΕ για τη διοργάνωση Πανελλαδικής Σύσκεψης στις 9 - 10 Νοέμβρη, ήδη είναι δεκάδες τα σωματεία που δηλώνουν τη συμμετοχή τους, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική που έχει το ΠΑΜΕ στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Στο πλαίσιο μάλιστα της διεθνιστικής αλληλεγγύης με τους εργάτες και τους λαούς του κόσμου, στην Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ θα συμμετάσχει μεγάλος αριθμός συνδικαλιστών από το εξωτερικό, με την ηγεσία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας αλλά και συνδικάτα που ανέπτυξαν μεγάλους και σημαντικούς αγώνες, από τη Νότια Αφρική, την Παλαιστίνη, την Τουρκία, την Κύπρο, την Ιταλία, τη Σερβία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, την Αυστρία κ.α.

Ο «Ριζοσπάστης» συνεχίζει σ' αυτό το φύλλο τη δημοσίευση δηλώσεων συνδικαλιστών μπροστά στη Σύσκεψη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ