Παρασκευή 7 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
Προτεραιότητα στις δημόσιες συγκοινωνίες

Την πάγια θέση της «Συμπαράταξης για την Αθήνα», περί ενιαίου δημόσιου φορέα μέσων μαζικής μεταφοράς, επανέλαβε, στη διάρκεια της χθεσινής περιοδείας του, ο Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της παράταξης, στη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΟΑΣΑ (ΗΣΑΠ - ΕΘΕΛ - ΗΛΠΑΠ), Γ. Μανιάτη. Νωρίτερα, περιόδευσε στο σταθμό ΗΣΑΠ Αττικής, όπου μίλησε με τους εργαζόμενους.

Η συζήτηση με τους εργαζόμενους επικεντρώθηκε στο ζήτημα των ημερών, το Ασφαλιστικό. Οι εργαζόμενοι φάνηκαν να ανησυχούν ιδιαίτερα από τις τελευταίες εξελίξεις, δεδομένων και των προθέσεων, τόσο της κυβέρνησης, όσο και της ηγεσίας της ΓΣΕΕ. Γι' αυτό το λόγο, ο Σπ. Χαλβατζής κάλεσε τους εργαζόμενους να αντισταθούν στην αντιασφαλιστική λαίλαπα, να κινητοποιηθούν και να συμμετάσχουν όλοι στην απεργία της 18ης Ιούνη.

Στη συνέχεια, ο Σπ. Χαλβατζής είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΑΣΑ, Γ. Μανιάτη, ο οποίος τον ενημέρωσε για το επενδυτικό πρόγραμμα των ΗΣΑΠ. Ο Σπ. Χαλβατζής σημείωσε πως η ανάπτυξη των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς είναι το μοναδικό αντίδοτο για την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων της Αθήνας. «Οπως στο παρελθόν, έτσι και από εδώ και πέρα, η "Συμπαράταξη για την Αθήνα" θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ενισχύσουμε αυτήν ακριβώς την αντίληψη και κατεύθυνση: Ενιαίος φορέας Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, δημόσιος φορέας, αναπτυγμένος, εκσυγχρονισμένος, που να καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων», ήταν, χαρακτηριστικά, τα λόγια του υποψήφιου δημάρχου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ