Παρασκευή 7 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 71
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Πού το πάνε;

Μέσα σε ένα μήνα ο Λεπέν έχει δώσει στην Ελλάδα τρεις συνεντεύξεις. Μόλις χτες είδαν το φως της δημοσιότητας δύο: Μία στην «Ελευθεροτυπία» και μια στο «MEGA». Στο ίδιο διάστημα τα ΜΜΕ - κυρίως τα ηλεκτρονικά - δείχνουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια σε εγχώρια φασιστοειδή. Ηδη έχουν υπάρξει δύο διαδοχικές προσκλήσεις του Ελληνα «πολιτικού φίλου» του Λεπέν, (έτσι αυτοσυστήνεται ο Βορίδης) σε πολιτικές εκπομπές τόσο του MEGA όσο και του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Παράλληλα με τα παραπάνω, οι εξελίξεις στις γαλλικές εκλογές επιχειρήθηκε να αξιοποιηθούν στην εσωτερική πολιτική σκηνή, με τους γνωστούς «λαλιωτισμούς» και την προπαγάνδα εκ μέρους της Χαριλάου Τρικούπη του τύπου «ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για να μην έρθει ο Λεπέν»! Από την άλλη, η μόνη φροντίδα της ηγετικής ομάδας της ΝΔ είναι, είτε να αποσιωπήσει είτε να αποποιηθεί ευθυνών για την ύπαρξη ακροδεξιών απόψεων στο στελεχικό δυναμικό της.

Με δεδομένο ότι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις κάνουν λόγο για σημαντικό ποσοστό ψηφοφόρων, τόσο της ΝΔ όσο και τους ΠΑΣΟΚ, που «αναπολούν» τη χούντα, το ερώτημα τίθεται ευθέως προς τους «διαμορφωτές της κοινής γνώμης» και τους πολιτικούς «προϊσταμένους» τους: Πού το πάνε;...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ