Παρασκευή 7 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιοδεύει στη Θεσσαλονίκη η Αλέκα Παπαρήγα

Από το χώρο του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Βιβλίου, που πραγματοποιείται στην παραλία της Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε χτες βράδυ την τριήμερη περιοδεία της στο νομό, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, συνοδευόμενη από πολυμελές κλιμάκιο του Κόμματος. Στο χώρο του Φεστιβάλ την υποδέχτηκε ο Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βορείου Ελλάδας. Στη διάρκεια της παρουσίας της εκεί επισκέφθηκε τα περίπτερα ελληνικών και ξένων εκδοτικών οίκων και συνομίλησε με τους εκπροσώπους τους, αλλά και με τους επισκέπτες του Φεστιβάλ Βιβλίου.

Στο πλαίσιο της περιοδείας της στη Θεσσαλονίκη, η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει σε πολιτικές συγκεντρώσεις, στη Σταυρούπολη και στη Νέα Χαλκηδόνα. Επίσης θα επισκεφθεί εργασιακούς χώρους και θα περιοδεύσει στην Υπαιθρο Θεσσαλονίκης, όπου θα έχει συναντήσεις με φορείς (αγροτικούς κλπ.) και κατοίκους.

Αναλυτικά, σήμερα Παρασκευή η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στις 9 το πρωί, θα επισκεφθεί την επιχείρηση των ΕΛΠΕ. Θα συναντηθεί με τη διοίκηση της επιχείρησης, με το Περιφερειακό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στα ΕΛΠΕ και θα περιοδεύσει στους χώρους δουλιάς του εργοστασίου.

Στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθεί τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ. Εκεί θα συναντηθεί με το ΔΣ του Σωματείου και στη συνέχεια θα μιλήσει στους εργαζόμενους.

Στις 5 το απόγευμα θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Ολύμπια».

Και στις 8.30μμ θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην Πλατεία Ρόδων, στη Σταυρούπολη.

Αύριο Σάββατο 8 Ιούνη, η Αλέκα Παπαρήγα, στις 11 το πρωί, θα μιλήσει σε συγκέντρωση - συνάντηση αγροτικών φορέων και κατοίκων, στην αίθουσα του Επαρχείου Λαγκαδά.

Στις 6.30μμ θα μιλήσει σε συγκέντρωση - συνάντηση αγροτικών φορέων και αγροτών στην αίθουσα του Δημαρχείου στα Κύμινα.

Και στις 8 το βράδυ θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία της Νέας Χαλκηδόνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ