Παρασκευή 7 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Προεκλογικά ψεύδη και συκοφαντίες

Απάντηση του Γεράσιμου Θεοδωράτου σε κατασκευασμένο δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας

«Ψευδέστατο και κατασκευασμένο» χαρακτηρίζει ο Γεράσιμος Θεοδωράτος το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Επιτέλους», σύμφωνα με το οποίο φέρεται να είναι δυσαρεστημένος που το ΚΚΕ δε στηρίζει εκ νέου την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο συνδυασμός «Συνεργασία Αλλαγή» που προέκυψε από τη συνεργασία των παρατάξεων «Δημοτική Αναγέννηση» - της οποίας ηγείτο ο Γ. Θεοδωράτος - και της «Δημοτικής Παρέμβασης», με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Μούρτη, μπορεί να «ελευθερώσει» δυσαρεστημένους ψηφοφόρους για να ψηφίσουν άλλες παρατάξεις. Χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα σημειώνεται πως «η απόφαση του ΚΚΕ (σ.σ. για στήριξη του Κ. Μούρτη) πριμοδοτεί ταυτόχρονα και όλους τους άλλους συνδυασμούς, μηδέ εξαιρουμένου του δημάρχου».

Σκληρή απάντηση δίνει στους ισχυρισμούς του δημοσιεύματος ο Γ. Θεοδωράτος, δηλώνοντας χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του: «Δε δίνω σε κανέναν το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομά μου προκειμένου να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε σκοπιμότητα». Κάνει καθαρό ότι «το δημοσίευμα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, αφού η επιλογή του Κώστα Μούρτη ως υποψηφίου δημάρχου ήταν και δική του». Πληροφορεί δε τον συντάκτη του κειμένου πως «πλανάται εάν πιστεύει ότι μπορεί να αποκομίσει οποιαδήποτε οφέλη από τον αντικομμουνισμό και τη διαστρέβλωση των γεγονότων» και διευκρινίζει ότι «δε θα αποστρατευτούμε». Καλεί τέλος τους δημότες στις εκλογές να στηρίξουν μαζικά τη «Συνεργασία Αλλαγή» και τον Κ. Μούρτη, αναδεικνύοντάς τον ως τον αυριανό δήμαρχο της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ