Σάββατο 8 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 96
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Βιβλιοπαρουσιάσεις
  • Το Εθνικό Κέντρο Χαρτών και Χαρτογραφικής Κληρονομιάς - Εθνική Χαρτοθήκη, σε συνεργασία με την Αγιορείτικη Χαρτοθήκη, τον Πανελλήνιο Σύλλογο «Φίλοι του Αγίου Ορους» και τη Χαρτογραφική Επιστημονική Εταιρία Ελλάδας, στις 10/6 (7.30 μ.μ.), στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48), θα παρουσιάσει τον τόμο «Ορους Αθω γης και θαλάσσης περίμετρον - Χαρτών μεταμορφώσεις».
  • Οι εκδόσεις «Λιβάνη» στις 11/6 (7.30 μ.μ.) θα παρουσιάσουν το βιβλίο του Πέτρου Κασιμάτη «Ποτάμι στο χρώμα της τίγρης».
  • Στις 12/6 (7.30 μ.μ.) στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31) θα παρουσιαστούν δύο βιβλία του Ζακ Λακαριέρ: «Το Ερωτικό Λεξικό της Ελλάδας». Πρόκειται για λεξικό ελληνικών λέξεων, που αγαπά ιδιαιτέρως ο γνωστός ελληνιστής, φανατικός λάτρης της Ελλάδας (εκδόσεις «Χατζηνικολή»). «Αφροδίτης έρωτες», εικονογραφημένο από τον Αλέκο Φασιανό (δίγλωσσο ποιητικό έργο, εκδόσεις «Μίμνερμος»).
  • Οι εκδόσεις «University Studio Press» (Θεσσαλονίκη) στις 13/6 (7 μ.μ.) στη «Στοά του Βιβλίου» θα παρουσιάσουν το ιστορικό έργο των Δ. Ανωγιάτη - Πελέ, Ε. Πρόντζα «Η Κέρκυρα, 1830-1832 (Μεταξύ φεουδαρχίας και αποικιοκρατίας)».
  • Οι «Μοντέρνοι Καιροί» παρουσίασαν το βιβλίο της Καλής Καρατζά «Το μέλι έγινε κεντρί».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ