Πέμπτη 27 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κηδεύτηκε ο παλαίμαχος αγωνιστής Κ. Συριόπουλος

Φωτ.

Στις 25 Ιούνη, στις 5.30 μ.μ., συγγενείς, σύντροφοι, συναγωνιστές και φίλοι συνόδεψαν στην τελευταία κατοικία του στο Νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων Αττικής, τον παλαίμαχο αγωνιστή ΚΩΣΤΑ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟ, μέλος του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής του.

Το νεκρό αγωνιστή αποχαιρέτησαν ο γραμματέας της ΚΟΒ Βάθης - Μεταξουργείου Αρης Παπαϊωάννου και εκπρόσωπος του Παραρτήματος Αχαρνών - Βάθης της ΠΕΑΕΑ, του οποίου ο Κ. Συριόπουλος ήταν αντιπρόεδρος.

Τη νεκρώσιμη ακολουθία παρακολούθησαν εκ μέρους της ΚΕ του ΚΚΕ ο Δημήτρης Κατσανάκος, μέλη της ΚΟΒ Βάθης - Μεταξουργείου, συναγωνιστές και φίλοι του.

Ανάμεσα στα στεφάνια που κατατέθηκαν ήταν και αυτά του Παραρτήματος Αχαρνών - Βάθης, της ΚΟ Αθήνας του ΚΚΕ, της ΚΟΒ Μεταξουργείου - Βάθης, του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων, της Ελλης Παπά και του Νίκου Μπελογιάννη, συγγενών και φίλων του.

Στην επικήδεια ομιλία του ο Αρης - Βλαδίμηρος Παπαϊωάννου, γραμματέας της ΚΟΒ του, αναφέρθηκε στην πλούσια αγωνιστική δράση του Κ. Συριόπουλου, στην αταλάντευτη πίστη του στα ιδανικά του ΚΚΕ και στις διώξεις που υπέστη λόγω της δράσης και των προοδευτικών ιδεών του.

Οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Βάθης, το Γραφείο της ΚΟΒ και τα μέλη του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του και δηλώνουν ότι συμμετέχουν στο βαρύ πένθος της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ