Παρασκευή 12 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
Καταγγέλλει τις προβοκάτσιες της «Αυγής»

Απάντηση στις διαδοχικές προκλήσεις της «Αυγής», δίνει για μια ακόμη φορά η Ομοσπονδία Οικοδόμων, καθώς στις 7 Ιούλη 2002, με ένα δεύτερο δημοσίευμα, η εφημερίδα επανήλθε στους προβοκατόρικους ισχυρισμούς της κατά των οικοδόμων και του ΚΚΕ.

Στις 23/6/2002 η «Αυγή» έγραψε ότι 22 επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ προέρχονται και επί λέξει «αμείβονται απ' την Ομοσπονδία Οικοδόμων». Η Ομοσπονδία Οικοδόμων το διέψευσε, αλλά η «Αυγή» δεν ικανοποιήθηκε και στις 7 Ιούλη 2002 αντέγραψε λάθος και τον εαυτό της, αναφέροντας ότι τα 22 στελέχη «αμείβονται απ' τους οικοδόμους». Και απευθυνόμενη στην Ομοσπονδία η «Αυγή» γράφει: «Ξεχνά βεβαίως πόσοι για παράδειγμα βρίσκονται στο Συνδικάτο της Αθήνας και στα παραρτήματά του. Αν διαβάσει κανείς τη σχετική λίστα θα δει ότι πολλοί από τους αναφερόμενους έχουν πρώτη θέση ευθύνης στις συνοικίες για το ΚΚΕ».

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων αναφέρει σχετικά με το δεύτερο αυτό δημοσίευμα: «Η εφημερίδα "Αυγή" συνεχίζει να προβοκάρει την Ομοσπονδία Οικοδόμων και συνολικά το οικοδομικό κίνημα. Παρά τη διάψευση της Ομοσπονδίας μας στο δημοσίευμά της ότι εκτός παραγωγής δεν είναι 22 στελέχη όπως ισχυρίζεται, αλλά 6 σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει και επανέρχεται, στις 7/7/02, με τον προβοκατόρικο τίτλο "Ομοσπονδία ΚΟΒΑ του ΚΚΕ" και μασώντας τα λόγια της, αρνείται να διαψεύσει το δημοσίευμά της».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Αν λοιπόν δεν το κάνει αυτό ή δεν αποδείξει τον ισχυρισμό του ο Κ. Που., που υπογράφει το δημοσίευμα, είναι προβοκάτορας σε διατεταγμένη υπηρεσία!!! Ας αποδείξει το αντίθετο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ