Σάββατο 19 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΙΚΑΙΑΣ
Καταγγέλλει την πολιτική προσλήψεων του δήμου

Για ανευθυνότητα καταγγέλλει η «Δημοκρατική Ενότητα» τη διοίκηση του Δήμου Νίκαιας, καθώς εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο την πρόσληψη άλλων 100 υπαλλήλων, την ώρα που οι υπάρχοντες δεν έχουν κυριολεκτικά καρέκλα να καθίσουν, οι πληρωμές τους καθυστερούν, ενώ όλο και περισσότερες εργασίες ανατίθενται σε ιδιώτες.

Η «Δημοκρατική Ενότητα» διαφώνησε με την εισήγηση της διοίκησης του δήμου, καταγγέλλοντάς τη για ανεύθυνη και επικίνδυνη πολιτική. Οπως εξηγεί σε σχετική ανακοίνωσή της, «δεν έχουν καταγραφεί οι ανάγκες του δήμου σε εργαζόμενους. Δε γνωρίζει κανείς πόσοι, ποιοι και πού απασχολούνται. Δε γνωρίζει κανείς με ποια σχέση εργασίας προσλαμβάνονται - είναι απαράδεκτο στις μέρες μας να δουλεύουν άνθρωποι ανασφάλιστοι, με τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών. Δε γνωρίζει κανείς ποιες ειδικότητες θα προσλάβει ο δήμος και με ποια κριτήρια. Δε δημοσιοποιείται η πρόθεση του δήμου για προσλήψεις, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν αιτήσεις και να γίνει επιλογή μεταξύ τους».

Πιστεύουμε - καταλήγει η «Δημοκρατική Ενότητα» - ότι πρέπει να κατοχυρωθεί το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στην εργασία, χωρίς να καταρρακώνεται η αξιοπρέπειά του. «Επιτέλους, έχουμε δικαίωμα να σηκώσουμε το κεφάλι και να απαιτήσουμε σεβασμό. Οι κάθε είδους ομηρίες δεν έφεραν ποτέ καλά αποτελέσματα», καταλήγει η παράταξη στην ανακοίνωσή της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ