Τρίτη 20 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα

Στον αποκλεισμό της κυκλοφορίας, στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Κηφισού προχωρούν σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο και οι κάτοικοι Μοσχάτου, διαμαρτυρόμενοι για τις καταστροφικές συνέπειες που υπέστη και πάλι η περιοχή τους από τις πλημμύρες, τις οποίες αποδίδουν αποκλειστικά στην κυβέρνηση και στον τρόπο υλοποίησης των έργων στον Κηφισό.

Συγκεκριμένα, κάτοικοι και Δημοτικό Συμβούλιο, θα κλείσουν, σήμερα στη μία το μεσημέρι, την κυκλοφορία επί της διασταύρωσης των λεωφόρων Πειραιώς και Κηφισού, επισημαίνοντας τις κυβερνητικές ευθύνες. Σε σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζεται: «Και η νέα πλημμύρα οφείλεται αποκλειστικά και μόνον στον τρόπο υλοποίησης των έργων που εκτελούνται στον Κηφισό και συγκεκριμένα στη μη λήψη οποιουδήποτε προστατευτικού μέτρου εκ μέρους του ελληνικού δημοσίου, του ΥΠΕΧΩΔΕ και των αναδόχων, μολονότι επανειλημμένα κατά το πρόσφατο και απώτερο παρελθόν ο δήμος είχε επισημάνει τον κίνδυνο».

Να σημειώσουμε πως ο Δήμος Μοσχάτου έχει καταθέσει ήδη μήνυση κατά «παντός υπαιτίου» για την πλημμύρα της 8ης Ιούλη 2002 και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, η οποία εκδικάζεται στις 30 του μήνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ