Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΒΕ
Θα πουν «όχι» στην πολιτική εξόντωσής τους

Κάλεσμα της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας του ΚΚΕ προς τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους

Κάλεσμα προς τους επαγγελματοβιοτέχνες, αυτοαπασχολούμενους, μικρεμπόρους, να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια των αγωνιστικών δυνάμενων, απευθύνει η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ. Σε προκήρυξή της, «ξεσκεπάζει» την αντιλαϊκή πολιτική, καταδεικνύει το λόγο εφαρμογής της, στηλιτεύει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που λειτουργεί σαν ιμάντας για το πέρασμα της αντιλαϊκής πολιτικής.

Στην προκήρυξη - κάλεσμα της ΚΟΑ επισημαίνονται τα εξής: «Για μια ακόμη φορά, κυβέρνηση, μονοπώλια, Ευρωπαϊκή Ενωση προσπαθούν να σου φορτώσουν τις δικές τους ευθύνες, για το φούντωμα της ακρίβειας στα είδη λαϊκής κατανάλωσης.

Για άλλη μια φορά, θέλουν να είσαι το θύμα της φοροεισπρακτικής επιδρομής με τις δηλώσεις της συνάφειας, τα κλεισίματα της εξαετίας και τη νέα φορολογική επιδρομή που ετοιμάζεται.

Για άλλη μια φορά προσπαθούν να σε οδηγήσουν σε αφανισμό με την επέκταση του ωραρίου των καταστημάτων μέχρι τις 11 το βράδυ, που θα έχει ως αποτέλεσμα τη μεταφορά του τζίρου των μικρομάγαζων στα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ.

Για άλλη μια φορά, επιδιώκουν τις υποχρεώσεις που έπρεπε το κράτος να έχει για δημόσια και δωρεάν Παιδεία, Υγεία, Πρόνοια να τις μεταφέρουν στις πλάτες σου, με τη διπλή και τριπλή φορολογία μέσα από τους δημοτικούς φόρους, τέλη και πρόστιμα που συνεχώς αυξάνονται, καθώς και με το φόρο επιτηδεύματος που ετοιμάζεται.

Επαγγελματία, βιοτέχνη, μικρέμπορε,

Τα προβλήματά σου δεν μπορούν να λυθούν από αυτούς που τα δημιουργούν. Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και των δορυφόρων τους είναι εξοντωτική για σένα και εξυπηρετεί μόνο το μεγάλο κεφάλαιο.

Το ΚΚΕ, με όσες δυνάμεις είχε, αντιπάλεψε τις φιλομονοπωλιακές πολιτικές. Είναι το κόμμα που μέσα και έξω από τη Βουλή, υπεράσπισε και τα δικά σου συμφέροντα και δικαιώματα.

Στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές του Οκτώβρη σού δίνεται η δυνατότητα να καταδικάσεις τους υποψηφίους που στηρίζονται από ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΣΥΝ, επειδή η πολιτική τους είναι εχθρική για τα συμφέροντά σου.

Σήμερα σε καλεί να συντονίσεις τα βήματά σου με τους αγωνιζόμενους εργάτες, υπαλλήλους συνταξιούχους. Με την πάλη και την ψήφο σου μπορείς να συμβάλεις στην απόκρουση της επίθεσης της κυβέρνησης, του κεφαλαίου και της Ευρωπαϊκής Ενωσης».

Να πεις και εσύ όχι στους υποψήφιους δημάρχους και νομάρχες που θέλουν το Δήμο το μακρύ χέρι του κράτους που θα μπαίνει κάθε μέρα όλο και πιο βαθιά στην τσέπη σου. Οι δήμαρχοι και οι νομάρχες που στηρίχτηκαν από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και το ΣΥΝ συναίνεσαν και συναινούν στην πολιτική της πρόσθετης φορολογίας, της ανταποδοτικότητάς της με μετατροπή της Αυτοδιοίκησης σε επιχείρηση.

Ενίσχυσε με τον αγώνα και την ψήφο σου που στηρίζει το ΚΚΕ για να έχεις μόνιμους και σταθερούς συμπαραστάτες στον αγώνα σου για το μεροκάματο και την επιβίωση του μαγαζιού σου».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η ψήφος των αυτοαπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ (2006-10-08 00:00:00.0)
Κάντε την αγανάκτηση πείσμα για δράση! (2006-10-03 00:00:00.0)
«Κρύβει» την πολιτική πίσω από τα πρόσωπα (2006-05-23 00:00:00.0)
«Αναδιάρθρωση» υπέρ του κεφαλαίου (2005-10-26 00:00:00.0)
Προειλημμένες αντιλαϊκές αποφάσεις (2004-12-18 00:00:00.0)
"Διεκδικούν" την υποταγή τους (1999-03-04 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ