Πέμπτη 17 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Τι χρείαν μαρτύρων; «Οι δύο (σ.σ. Βεζυργιάννης - Τσανάκη) έχουν αγαπητική, φιλική και σχέση συμπαράστασης προς την Εκκλησία... Αυτό νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να τονιστεί και να εκτιμηθεί δεόντως» (αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Οικονόμου - εκπρόσωπος Τύπου του αρχιεπισκόπου).

Χριστόδουλε προχώρα... «Το πρόβλημα δεν είναι ο πολιτικός ρόλος του Χριστόδουλου. Είναι η πολιτική ανεπάρκεια της Ρηγίλλης, που δε φρόντισε από τη Δευτέρα να κάνει τα ανοίγματα στους ψηφοφόρους του Καρατζαφέρη με τον τόσο απλό και καταλυτικό τρόπο του Χριστόδουλου. Μπράβο, λοιπόν, στον αρχιεπίσκοπο που ξεκαθάρισε το τοπίο για την Κυριακή και έδειξε ότι ένα προσωπικό πρόβλημα με τον κ. Τζαννετάκο δεν πρέπει να επηρεάσει το συνδυασμό που υποστηρίζει η ΝΔ» (Από το άρθρο της «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ»).

Αθώος...«Είναι φανερό ότι ο υποψήφιος νομάρχης της Αθήνας και η υποψήφια νομάρχης Πειραιά, που υποστηρίζονται από τη ΝΔ, επιχείρησαν μια υπέρβαση. Θέλησαν να περιορίσουν το πολιτικό κόστος, που είχε για το συνδυασμό τους στον πρώτο γύρο των νομαρχιακών εκλογών η παλιότερη αντιπαράθεση του κ. Τζαννετάκου με την Εκκλησία. Οι θεμιτοί υπολογισμοί των πολιτικών, όμως, δε χαρακτηρίζουν την Εκκλησία» (Γ. Κύρτσος - «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ»).

«Αδυναμίες»...«Οσον αφορά το διαχωρισμό της θέσης της ΝΔ από τον κ. Καρατζαφέρη, αυτός είναι μάλλον επιφανειακός, στο βαθμό που δε συνοδεύεται από μια αναλυτική καταγραφή των ιδεολογικών και πολιτικών σημείων της διαφωνίας. Κάτι το οποίο δεν έγινε και δεν πρόκειται να γίνει, διότι πολλές από τις απόψεις του κ. Καρατζαφέρη τις ενστερνίζεται ένα μεγάλο τμήμα της ΝΔ (και όχι μόνο...)» (Τάκης Μίχας -«ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ