Παρασκευή 18 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και τα προαποφασισμένα μηνύματα

Και το συμπέρασμα της Νικόλ Λειβαδάρη ήταν «Μηνύματα συμμαχίας ΚΚΕ και ΝΔ απ' τη Νίκαια» - παρότι στην αρχή της επικοινωνίας της με το Β. Τράπαλη μπέρδεψε τους υποψηφίους που στηρίζουν τα άλλα κόμματα στη Νίκαια και διορθώθηκε στη συνέχεια.

Οφειλε βέβαια η κ. Λειβαδάρη να γνωρίζει ότι ο Γ. Πρωτόπαπας -πρώην συνεργάτης του Β. Τράπαλη και επικεφαλής της παράταξης «Νίκαια Πρωτοπορία» (πήρε 10,5%) - έχει βγάλει ανακοίνωση υποστήριξης προς τον Στ. Μπενετάτο, ενώ την απόφασή του για καταψήφιση του «παραμορφώματος στη Νίκαια» - όπως χαρακτήρισε τη νυν δημοτική αρχή - τη γνωστοποίησε και μέσω του «Φλας» στις 15 Οκτώβρη 2002. Επίσης ο Ευ. Κίτσος, επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή», έχει κάνει δηλώσεις υποστήριξης, ενώ και ο συνδυασμός «Κοκκινιά με λογισμό και μ' όνειρο», με επικεφαλής το Μ. Καστρινάκη, καλεί σε ενεργό καταψήφιση του απερχόμενου δημάρχου.

Εγιναν πλήθος τηλεφωνημάτων από Κοκκινιώτες στο «Φλας», μεταξύ των οποίων και της πρώην δημάρχου Β. Νικολαΐδου, για να διορθώσουν τις ανακρίβειες, αλλά και να απαντήσουν στις προσβολές του Β. Τράπαλη.

Μάταια, όμως, ανέμεναν στο ακουστικό. Ετσι όμως γίνεται όταν το μήνυμα είναι προαποφασισμένο, στηρίζεται στη Χαριλάου Τρικούπη και ο δημοσιογράφος το αναμεταδίδει χωρίς να ψάξει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ