Παρασκευή 18 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και νέο ρεκόρ κατάντιας

Ολες οι εφημερίδες έγραψαν και πρόβαλαν τα όσα διοχέτευσε ο Κ. Λαλιώτης, περί «ανίερων συμμαχιών και συναλλαγών του ΚΚΕ με τη ΝΔ». Μόνο δυο, όμως, δεν κράτησαν μεγαλύτερες ή μικρότερες αποστάσεις απ' αυτά και έκαναν ουσιαστικά αποδεκτή την προβοκάτσια, που εξαπόλυσε ο γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ. Η μία είναι η «Αυριανή», για την οποία γράφουμε σε άλλο σχόλιο. Η άλλη είναι η «Αυγή», η οποία στη χτεσινή πρώτη της σελίδα γράφει: «Το ΚΚΕ χαρακτήρισε ως προβοκάτσια τις πληροφορίες, ότι έχει κάνει υπόγεια συνεννόηση με τη ΝΔ σε αρκετές μεγάλες πόλεις. Κυριακή κοντή γιορτή!».

Θαυμάστε τους..! Οι «φόβοι του Κ. Λαλιώτη, περί ενδεχομένων υπόγειων συναλλαγών...», όπως έγραψαν ακόμη και οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες («Νέα», «Ελευθεροτυπία», κλπ.), έγιναν «πληροφορίες», τις οποίες η «Αυγή» θεωρεί τόσο βάσιμες, που προεξοφλεί και την απόδειξή τους, με το αποτέλεσμα της Κυριακής!

Λυπούμαστε πραγματικά, για την κατάντια της «Αυγής» και του ΣΥΝ. Οπως και να το κάνεις, ο ρόλος του δεκανικιού στις προβοκάτσιες του Λαλιώτη αποτελεί ένα νέο ρεκόρ κατάπτωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ