Παρασκευή 1 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΗΣ
Εφ' όλης της ύλης

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιώργος Φοιρός στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε. Ο τεχνικός του Αρη, κάλεσε άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του για την κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος.

Ο Ελληνας τεχνικός μίλησε για έλλειψη πάθους και αυτοσυγκέντρωσης των παικτών του, που στέρησαν ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. «Αιφνιδιαστήκαμε και από το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε. Βελτιωθήκαμε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, πετύχαμε γρήγορο γκολ, αλλά είχαμε άκαρπη υπεροχή και δεν κάναμε τόσες ευκαιρίες για να φτάσουμε σε γκολ. Δε σας κρύβω ότι προβληματίστηκα πολύ μετά από ένα ακόμη άσχημο ξεκίνημα εκτός έδρας και χτες έκανα συζήτηση με τους παίκτες μου, που είναι και αυτοί προβληματισμένοι».

Σε ό,τι αφορά το θέμα των ευθυνών που υπάρχουν στην ομάδα, ο Φοιρός ζήτησε ο καθένας να αναλάβει αυτές που του αναλογούν. «Εγώ τις δικές μου και οι παίκτες τις δικές τους. Κάποιοι από τους παίκτες δεν έχουν δώσει το απόλυτο των δυνατοτήτων τους και βρίσκονται ακόμη στο 60-70% της απόδοσής τους. Ηρθε η ώρα μετά από τέσσερις μήνες να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, όπως δεν υπάρχει και από τη δική μου πλευρά».

Για τη συνέχεια, χαρακτήρισε ως καθοριστικά τα παιχνίδια με Ξάνθη και Καλλιθέα: «Τα βάζω μαζί και τα θεωρώ σαν τα πιο σημαντικά μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα», ενώ επισήμανε: «Εάν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και όπως στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΟ, μπορούμε να κερδίσουμε και να προσφέρουμε καλό θέαμα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ