Παρασκευή 1 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αλλάζει σελίδα με Κάτανετς

«Η παρούσα φάση» που τόνιζε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός παράλληλα με την ανακοίνωση της απόλυσης του Τάκη Λεμονή από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, αλλά και την ανάληψή της από τον Γιάννη Κόλλια τελειώνει αύριο. Η «ερυθρόλευκη» διοίκηση, στις 12:00, θα παρουσιάσει το νέο τεχνικό, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να είναι ο Σρέτσκο Κάτανετς.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πειραϊκός σύλλογος έχει ως εξής: «Το Σάββατο 2/11/2002 και ώρα 12:00 θα γίνει στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας». Ετσι λοιπόν, όλα φαίνονται πως μπαίνουν σε μια ροή καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος πρώην προπονητής της Εθνικής Σλοβενίας ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας από την ερχόμενη Δευτέρα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα βρεθεί στη Ριζούπολη όπου και θα παρακολουθήσει το παιχνίδι της νέας του ομάδας απέναντι στην Προοδευτική.

Στα αγωνιστικά, χτες, οι Χούτος, Αντζας και Κόντης έκαναν θεραπεία, ενώ οι Ελευθερόπουλος, Μπερμούδες ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση. Πάντως, τόσο ο Ελευθερόπουλος όσο και ο Αντζας αναμένεται να μην αγωνιστούν απέναντι στους «βυσσινί», ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις για την κατάσταση του Χούτου αναφέρουν πως θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι μέρες, κάτι που σημαίνει πως λογικά θα χάσει τους αγώνες με τη Μακάμπι και την ΑΕΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ