Παρασκευή 1 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ
Ενοχλημένος ο Γιοβάνοβιτς

Φανερά ενοχλημένος από τη διαδοχολογία του τις τελευταίες μέρες, εμφανίστηκε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο προπονητής του Ηρακλή τόνισε πως αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα από τη διοίκηση, σίγουρα θα ήταν ο πρώτος που θα το μάθαινε, ενώ μίλησε και για τα αγωνιστικά του συλλόγου.

«Ο Ηρακλής έχει σοβαρή διοίκηση και θεωρώ ότι εάν υπήρχε κάποιο πρόβλημα θα ήμουν ο πρώτος που θα το μάθαινε. Δε χρειάζεται εγώ σε κάθε δημοσίευμα που αναφέρεται σε αντικατάστασή μου να παίρνω θέση και να λέω διάφορα», είπε και συμπλήρωσε: «Είμαι προπονητής του Ηρακλή και δουλεύω όσο μπορώ καλύτερα με τα παιδιά και θα συνεχίσω να το κάνω όσο είμαι προπονητής στην ομάδα. Και αυτό με ενδιαφέρει. Ολα τα άλλα έχουν δευτερεύουσα σημασία». Καταλήγοντας, τόνισε με έμφαση: «Σε ό,τι αφορά εμένα, αφού με βλέπετε ακόμη εδώ, σημαίνει ότι αντέχω».

Για το παιχνίδι της Κυριακής με το Αιγάλεω, ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε: «Το Αιγάλεω είναι ένας δυνατός αντίπαλος, το παιχνίδι του οποίου το ξέρουμε. Είναι μια ομάδα που βασίζεται στην πίεση του κέντρου και έχει δύο γρήγορους επιθετικούς. Το κυριότερο, πάντως, είναι να παρουσιαστούμε εμείς έτοιμοι μέσα στο γήπεδο, όντας προσανατολισμένοι στο να κατακτήσουμε τη νίκη». Οσο για τις επιλογές που έχει κάνει εντός αγωνιστικού χώρου, είπε: «Είμαι σκληρός στην αυτοκριτική μου και μπορώ να πω ότι έχω μετανιώσει για επιλογές που έχω κάνει μέσα στο παιχνίδι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ