Παρασκευή 1 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Διπλή απογοήτευση

Την ήττα γνώρισαν χθες και οι δυο ελληνικές ομάδες που συμμετείχαν στην 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Τόσο η ΑΕΚ στη Λαμία, όσο και ο Παναθηναϊκός στην Ιταλία δεν μπόρεσαν να πάρουν το ροζ φύλο αγώνα με αντιπάλους την Αλμπα και τη Σιένα αντίστοιχα.

ΑΕΚ - ΑΛΜΠΑ 87-88 παράταση (κ.α.78-78)

Ούτε αυτή τη φορά η ΑΕΚ κατάφερε να γευτεί τη νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα, φθάνοντας έτσι τις τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα αν και ξεκίνησε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο, προηγούμενη με 21-10, έχοντας σαν κορυφαίο μάλιστα τον Τζον Ρίλι, εντούτοις στη συνέχεια κατέρρευσε. Οι Γερμανοί στη δεύτερη περίοδο με κορυφαίο τον Κόλινς ανέκαμψαν με αποτέλεσμα στο ημίχρονο να προηγηθούν 35-32. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά το παιχνίδι και αυτή τη φορά ήταν η ώρα του Στογιάνοβιτς να δώσει προβάδισμα στην Αλμπα με 44-52, απέναντι σε μια ΑΕΚ που ήταν φανερά εκτός ρυθμού. Τα πράγματα άλλαξαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν ο Κακιούζης ανέβασε την απόδοσή του, όπως και ο Μπετς, αλλά από γερμανικής πλευράς ο Ντεμιρέλ διατήρησε την Αλμπα στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να πάνε σε παράταση. Εκεί οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο ψύχραιμοι στα τελευταία λεπτά απέναντι στους παίκτες του Σάκοτα που είχαν το άγχος.

ΑΕΚ: Μπλάκνεϊ 14 (1), Ταπούτος 2, Ρίλι 17 (3), Χατζής 2, Κικίλιας 3, Αντιτς 9 (1), Μπετς 17, Κακιούζης 19, Τσιάρας 4. Αλμπα: Ροντλ 2, Στανόγιεβιτς 17, Πέσιτς 12, Ράνκιν 4, Οζτούρκ 6, Ντεμιρέλ 9 (1), Γκάρις 4, Λόλις 15, Κόλινς 19 (1).

ΣΙΕΝΑ - ΠΑΟ 77-69

Εχοντας νευρικότητα και παίζοντας με καλή απόδοση μόνο για 10` ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τη Σιένα. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν μουδιασμένα το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να αιφνιδιαστούν από τους Ιταλούς οι οποίοι προηγήθηκαν 23-14 στην πρώτη περίοδο. Στη συνέχεια η ελληνική ομάδα χάρη στον Μίντλετον κατάφερε να προηγηθεί με 37-34 στο ημίχρονο. Ομως στην επανάληψη οι Ιταλοί πήραν τα ηνία του αγώνα κυρίως με την ευστοχία των Ζουκάουσκας και Στεπάνοφ από την περιφέρεια. Ο Παναθηναϊκός με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να μειώσει σε 66-63 στο 38`, αλλά δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ