Τετάρτη 6 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Φυσικοθεραπείες...

Πάνω από 700 φυσικοθεραπευτές θα χρειαστούν στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων και η κυβέρνηση, ως φαίνεται, προσανατολίζεται στην κάλυψη των αναγκών με εθελοντές.

Ασφαλώς και μπορεί να πάρει μέρος όποιος θέλει, αλλά να του διασφαλιστούν τα ελάχιστα σε επίπεδο αμοιβών και έργου που απορρέουν απ' την τήρηση των στοιχειωδών συμβάσεων.

Αλλιώς θα έπρεπε η κυβέρνηση να έχει αναπτύξει τα απαραίτητα τμήματα αποκατάστασης στις δημόσιες υγειονομικές μονάδες με πλήρη στελέχωση, ώστε να μπορεί να αξιοποιήσει για τέτοιες περιπτώσεις και τους απαραίτητους φυσικοθεραπευτές για την κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ομως, κάτι τέτοιο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή και επομένως θα δοθεί η δυνατότητα απασχόλησης στους φυσικοθεραπευτές με τους απαραίτητους όρους - ή, μήπως, θα εκχωρηθεί πακέτο σε επιχειρηματίες αλά ΕΚΑΒ;

Πάντως, για την προσφορά της φυσικοθεραπείας στον αθλητισμό, ενδιαφέροντα πράγματα θα ακουστούν στο Συνέδριο του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών στις 8, 9 και 10 Νοέμβρη 2002 στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ιππασίας στο Γουδί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ