Παρασκευή 8 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
OΛYMΠIAKOI ΑΓΩΝΕΣ 2004
«Επικοινωνιακό πρόβλημα» διαπίστωσε η ΔΟΕ!

Την ώρα που οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου προσπαθούσαν για τέταρτη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες να διασώσουν από τις πλημμύρες ό,τι μπορούσαν από την περιουσία τους, στελέχη της ΔΟΕ και της κυβέρνησης εντόπιζαν... επικοινωνιακά προβλήματα που εμποδίζουν το λαό να ενημερωθεί για το πόσο θετική είναι η εικόνα της προετοιμασίας των Ολυμπιακών έργων!

Αυτό φαίνεται πως ήταν το βασικό αντικείμενο της συνάντησης του προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ, Ντ. Οσβαλντ, της προέδρου της «Αθήνα 2004» Γ. Αγγελοπούλου με τους υπουργούς ΠΕΧΩΔΕ Β. Παπανδρέου, Πολιτισμού Ε. Βενιζέλο, Μεταφορών και Επικοινωνιών Χρ. Βερελή, υφυπουργού Πολιτισμού Ν. Αλευρά και υφυπουργού Εργασίας Ελ. Τζιόλα, που έγινε στο υπουργείο Πολιτισμού και διήρκεσε περίπου μιάμισι ώρα.

Οπως δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Ε. Βενιζέλος, ο Ντ. Οσβαλντ ανέφερε ότι «υπάρχουν παρεξηγήσεις με τα ΜΜΕ» και πως «δε φτάνει η πραγματική πρόοδος της Ολυμπιακής προετοιμασίας στον κόσμο». Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού, ο επικεφαλής του κλιμακίου της ΔΟΕ δήλωσε ότι η συνολική εικόνα της προετοιμασίας είναι εξαιρετική. Ορισμένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα έργα στο Ελληνικό (κλειστό μπάσκετ), στο Γουδί (μοντέρνο πένταθλο), στο ΟΑΚΑ, ενώ αναφορά έγινε και στο θέμα του τραμ.

Χτες, δεύτερη μέρα του ελέγχου της ΔΟΕ, έγιναν παρουσιάσεις από στελέχη της «Αθήνα 2004» για τους τομείς των οδικών έργων, των ιατρικών υπηρεσιών και των αθλημάτων. Στελέχη της «Αθήνα 2004» παρουσίασαν αναλυτικά την πορεία υλοποίησης στους τομείς των ιατρικών υπηρεσιών και ανακοίνωσαν ότι στα τέλη του 2002 θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες σε έξι νοσοκομεία (Ευαγγελισμός, ΚΑΤ κ.ά.). Τέλος, σε εκκρεμότητα βρίσκεται ο τόπος διεξαγωγής του τελικού του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου. Υποψήφια στάδια είναι το «Νίκος Γκούμας» στη Νέα Φιλαδέλφεια, το στάδιο της Ριζούπολης και το «Καραϊσκάκη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ