Παρασκευή 8 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προβλήματα και στη Χαλκίδα

Η χτεσινή έντονη και συνεχής βροχόπτωση -και σε κάποιες περιοχές η ολιγόλεπτη χαλαζόπτωση- προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στις πρωτεύουσες των νομών και σε μεγάλες πόλεις της Ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας, με τη μετατροπή των δρόμων σε προσωρινά ποτάμια για κάποια διαστήματα της μέρας, αφού τα αποχετευτικά όμβριων - υδάτων υπάρχουν για να... μη λειτουργούν ή στην καλύτερη περίπτωση να υπολειτουργούν και τους τοπικούς άρχοντες να διαξιφίζονται με τους εργολάβους για το ποιος φταίει.

Υπήρξε, όμως, και η περίπτωση της Χαλκίδας, όπου η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε εκατοντάδες κλήσεις για απάντληση νερών, εκ των οποίων οι 12 περιπτώσεις αφορούσαν πλημμύρες σε καταστήματα, σπίτια και στο Λύκειο των Βασιλικών, στην πόλη της Χαλκίδας, της Νέας Αρτάκης, και της Νέας Λαμψάκου.

Στον κάμπο της Κωπαΐδας, από την πλευρά της οι βαμβακοκαλλιεργητές ανησυχούν, αφού τυχόν συνέχιση των βροχοπτώσεων θα πλημμυρίσει τα χωράφια, με αποτέλεσμα να πάει χαμένη η συγκομιδή του «δεύτερου χεριού» της βαμβακοπαραγωγής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ