Τετάρτη 1 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΚΡΗΤΗ
Απροκάλυπτος προεκλογικός εμπαιγμός

«Εξτρα» προεκλογικό... δούλεμα ρίχνει η κυβέρνηση στους αγρότες της Κρήτης, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι δε διστάζει να καταφύγει σε ψηφοθηρικές αθλιότητες, προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία.

Χτες, οι υπουργοί Γεωργίας και Ναυτιλίας εξήγγειλαν πομπωδώς ότι οι ναυτιλιακές εταιρίες ΑΝΕΚ, ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ και ΛΑΝΕ αποφάσισαν σημαντικές εκπτώσεις στο ναύλο των φορτηγών οχημάτων, που μεταφέρουν αγροτικά προϊόντα. Κι αν οι αγρότες της Κρήτης πιστέψουν ότι κάτι πάει να αλλάξει, διαψεύδονται οικτρά, αφού στη σχετική ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρεται ότι οι συγκεκριμένες ναυτιλιακές εταιρίες «αποδέχτηκαν την παροχή έκπτωσης 20% επί του ισχύοντος ναυτολογίου σε όλα τα φορτηγά οχήματα τα οποία μεταφέρουν αγροτικά προϊόντα από τα λιμάνια της Κρήτης προς Πειραιά κατά το χρονικό διάστημα από 1ης Μαρτίου μέχρι 30 Ιουνίου 2000».

Το παραπάνω αποδεικνύει το μέγεθος της προεκλογικής κοροϊδίας της κυβέρνησης, η οποία έρχεται να εμπαίξει απροκάλυπτα τους αγρότες της Κρήτης, ανακοινώνοντας προκλητικά λίγο πριν τις εκλογέςότι υπάρχει τρόπος να μειωθεί προσωρινά το ναύλο, αλλά μετά τις εκλογές δε γίνεται! Και η κοροϊδία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη για τους αγρότες της Κρήτης, οι οποίοι εδώ και χρόνια ζητούν επιδότηση των μεταφορικών, ώστε να μειωθεί το κόστος μεταφοράς τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα με την υπόλοιπη Ελλάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ