Τετάρτη 1 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Βομβαρδισμός κοροϊδίας

«Φροντιστήριο» προεκλογικού εμπαιγμού των αγροτών ξεκίνησε το υπουργείο Γεωργίας. Με πάμπολλες καθημερινές ανακοινώσεις και παρανακοινώσεις επιδιώκει να ρίξει στάχτη στα μάτια των αγροτών και ό,τι άλλο μπορεί - ακόμα και... πετρέλαιο - αρκεί να περάσει η κυβερνητική πολιτική προεκλογικής εξαπάτησης και υφαρπαγής των ψήφων των αγροτών. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες, το υπουργείο Γεωργίας έφτασε σε σημείο να βγάζει καθημερινά περισσότερες ανακοινώσεις από ό,τι έβγαζε το προηγούμενο διάστημα στη διάρκεια ενός μήνα.

Το υπουργείο Γεωργίας, μέσω γελοίων και «φτηνών» ανακοινώσεων, επιχειρεί ενόψει εκλογών να εμφανίσει ότι επιτελείται δήθεν έργο υπέρ των αγροτών, ενώ επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει τίποτα και συνεχίζεται η ίδια αντιαγροτική πολιτική, η οποία θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση μετά τις εκλογές, είτε είναι το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση είτε η ΝΔ.

Φαίνεται λοιπόν ότι η προεκλογική φιλοσοφία του υπουργείου Γεωργίας είναι πως οι ανακοινώσεις αγιάζουν τα μέσα. Αλλωστε δεν εξηγείται αλλιώς το ότι χτες το υπουργείο Γεωργίας ξαναανακοίνωσε τα ψευτομέτρα - «κοροϊδία» που εξήγγειλε το περασμένο Σάββατο από τη Νάουσα ο πρωθυπουργός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ