Τετάρτη 1 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Περηφανεύονται κιόλας

Μια σειρά από ...«πρωτοβουλίες» για την παράδοση της περιουσίας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) σε ιδιώτες μεγαλοεπιχειρηματίες, περιλαμβάνει ο κατάλογος με τις 24 «πολιτικές πρωτοβουλίες», που παρουσίασε χτες ο Ε. Βενιζέλος στο Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού, κάνοντας τον -προεκλογικού χαρακτήρα - απολογισμό του έργου στη θέση του υπουργού Ανάπτυξης.

Ο διεθνής διαγωνισμός για την επιλογή χρηματοοικονομικού συμβούλου της ΑΕ για την «αξιοποίηση της περιουσίας του ΕΟΤ», η ολοκλήρωση του ξεπουλήματος μιας σειράς από μονάδες του Οργανισμού, είναι μερικές από τις πρωτοβουλίες, για τις οποίες η πολιτική ηγεσία του ΕΟΤ αισθάνεται ...υπερήφανη.

Βέβαια, με δεδομένο ότι αυτές ήταν και εξακολουθούν να είναι οι δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ απέναντι στο μεγάλο κεφάλαιο έχει κάθε λόγο η πολιτική ηγεσία και του ΕΟΤ να αισθάνεται πετυχημένη, που κατάφερε σε ένα βαθμό να τις βάλει σε έναν ...«καλό δρόμο». Ο λαός όμως, στον οποίο ανήκει αυτή η περιουσία που διαχειρίζεται διά του ξεπουλήματος η κυβέρνηση, δεν έχει κανένα λόγο να συμμερίζεται την περηφάνια του κυρίου υπουργού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ