Πέμπτη 2 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΟΧΙ στο ξεπούλημα της «ΑΓΝΟ»

Οποιαδήποτε προσπάθεια που θα παραδίδει την «ΑΓΝΟ» στα χέρια του μεγάλου ιδιωτικού και ανταγωνιστικού κεφαλαίου, θα βρει αντιμέτωπους και αποφασισμένους να παλέψουν για τη σωτηρία της ιστορικής συνεταιριστικής οργάνωσης τους εργαζόμενους σ' αυτήν καθώς και τους παραγωγούς.

Αυτό αποφάσισαν σε χτεσινή τους σύσκεψη από κοινού κτηνοτρόφοι και εργαζόμενοι στην «ΑΓΝΟ», ενώ συμφωνήθηκε ακόμη να απαιτήσουν την υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχουν δώσει κυβέρνηση και ΑΤΕ για τη συνεταιριστική οργάνωση.

Στο σχετικό ψήφισμα της σύσκεψης σημειώνεται ότι η κυβέρνηση και η ΑΤΕ έχουν υποχρέωση και καθήκον να στηρίξουν τη μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία. «Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να μην καταστραφεί παραπέρα η κτηνοτροφία και η γαλακτοπαραγωγή στην περιοχή και στη χώρα, σημειώνεται. Επίσης, κυβέρνηση και ΑΤΕ έχουν μεγάλη ευθύνη αν με τη στάση τους συμβάλουν στη δημιουργία ολιγοπωλιακών καταστάσεων», υπογραμμίζεται. Τέλος, τονίζεται στο ψήφισμα ότι εργαζόμενοι και παραγωγοί θα αντιμετωπίσουν δυναμικά κάθε απόπειρα ξεπουλήματος της «ΑΓΝΟ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ