Σάββατο 21 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΝΩΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Να παραδοθεί όλο το βαμβάκι

Σε σύσκεψη που έγινε χτες στην Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων και στην οποία συμμετείχαν, επίσης, εκπρόσωποι των Ενώσεων Λάρισας, Καρδίτσας, Φαρσάλων και Καλαμπάκας και των δύο Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων του Ν. Τρικάλων, καταγγέλθηκε με δριμύτα η νέα μεθόδευση που ξεφουρνίστηκε, χτες, μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ.

Σε κοινή ανακοίνωση που βγήκε μετά τη σύσκεψη τονίζεται πως η χτεσινή απόφαση του ΟΠΕΚΕΠΕ, «η οποία κατανέμει ελάχιστα κιλά ανά παραγωγό σε σχέση με την πραγματική παραγωγή και με δεδομένη τη λήξη της εκκοκκιστικής περιόδου την 31/12/2002, δημιουργεί αξεπέραστα προβλήματα στους παραγωγούς και μας βρίσκει εντελώς αντίθετους». Στην ανακοίνωση ζητούν, επίσης: «Να παραδοθεί όλη η παραχθείσα ποσότητα που προέρχεται από στρέμματα δηλωθέντα στο ΟΣΔΕ. Να μας γνωστοποιήσετε αν σκοπεύετε να παρατείνετε την εκκοκκιστική περίοδο πέραν της 31/12/2002. Σε περίπτωση που δεν αλλάξει η τελευταία απόφασή σας, τι θα γίνει με την υπόλοιπη ποσότητα βαμβακιού (αν παραδοθεί, πότε θα παραδοθεί και πώς θα παραδοθεί)».

Επίσης, σε χτεσινή δήλωσή του ο πρόεδρος της ΕΑΣ Τρικάλων Δημ. Πολύζος, τόνισε ανάμεσα σε άλλα πως: «Μπροστά σε αυτή την καταδίκη μας, σ' αυτόν τον αναίσχυντο εμπαιγμό, εμείς δεν μπορούμε να έχουμε πλέον αυταπάτες και να "σταυρώσουμε τα χέρια"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ