Σάββατο 21 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2003
ΠΑΤΡΑ
Δώρισε στο ΚΚΕ το διαμέρισμά της

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ

Σε μια συγκινητική προσφορά προχώρησε η Αννα Χρήστου Κεραμιδά, η οποία δώρισε στο ΚΚΕ το διαμέρισμά της στην Πάτρα για να τιμήσει τους αγώνες του αδερφού της βετεράνου κομμουνιστή Τάκη Σταθάτου.

Σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ τονίζει τα παρακάτω:

«Η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ εκ μέρους όλων των κομμουνιστών της Αχαΐας ευχαριστεί θερμά τη συντρόφισσα Αννα Χρήστου Κεραμιδά, για τη συγκινητική προσφορά στο Κόμμα.

Η σ. Αννα για να τιμήσει τους αγώνες του αδερφού της βετεράνου κομμουνιστή, Τάκη Σταθάτου, προσέφερε στο Κόμμα το διαμέρισμα που σήμερα κατοικεί στην Πάτρα.

Η σ. Αννα με αυτή την προσφορά τιμά τους αγώνες του Τάκη Σταθάτου, στην Εθνική Αντίσταση ενάντια στη ναζιστική κατοχή στα δύσκολα μεταπολεμικά χρόνια των αγγλοαμερικανικών επεμβάσεων την περίοδο της 7χρονης φασιστικής δικτατορίας. Ολη του η ζωή αφιερωμένη στον αγώνα για την προκοπή του λαού και το σοσιαλισμό.

Η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, για να τιμήσει την προσφορά της σ. Αννας και τους αγώνες του σ. Τάκη Σταθάτου, θα στηρίξει την έκδοση άλμπουμ που θα περιλαμβάνει τις ξυλόγλυπτες κατασκευές που δημιούργησε ο σ. Τάκης Σταθάτος, μαζί με τα κείμενα που έγραψε στα πέτρινα χρόνια της εξορίας του στη Γυάρο και τη Λέρο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ