Παρασκευή 3 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μπάζουν νερά σταθμοί του μετρό!

Τελικά το «χιλιοτραγουδισμένο» από την κυβέρνηση κουτσουρεμένο μετρό της Αθήνας δεν «μπάζει» μόνο από «πανωπροίκια» δισεκατομμυρίων και πολύμηνες καθυστερήσεις, αλλά, μόλις ένα μήνα αφότου έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία, στην κυριολεξία και από... νερά!

Πράγματι, χτες το βράδυ οι επιβάτες του σταθμού της Ομόνοιας και στην κατεύθυνση προς το Σύνταγμα αντίκρισαν έκπληκτοι ένα ρυάκι με νερό να στάζει από την οροφή στο καλλιμάρμαρο δάπεδο, διερωτώμενοι τι συμβαίνει.

Σύμφωνα με παράγοντες της «Αττικό Μετρό», η είσοδος του νερού αποδίδεται στο σταθμό των ΗΣΑΠ που βρίσκεται ακριβώς από πάνω, που μέσω των αρμών της σήραγγας εισέρχεται στο νέο σταθμό. Οπως έλεγαν οι ίδιοι, το φαινόμενο θα αντιμετωπιστεί με τοποθέτηση ρητίνης στους αρμούς, με ευθύνη των εργολάβων.

Ωστόσο, τα προβλήματα αυτά ήταν γνωστά εδώ και αρκετούς μήνες. Συγκεκριμένα, ήταν γνωστό ότι κατά την τοποθέτηση των μεμβρανών στεγανοποίησης, τόσο στο σταθμό της Ομόνοιας, όσο και σε άλλους σταθμούς, παρατηρήθηκαν σημαντικές αστοχίες. Το θέμα είναι γιατί δεν τοποθετήθηκαν άλλες μεμβράνες. Προφανώς, επειδή έπρεπε να γίνουν γρήγορα οι προεκλογικές επιδείξεις και φιέστες του έργου...

Γεγονός είναι πάντως ότι τώρα επιβεβαιώνεται πως το «μετρό μπήκε στη ζωή μας» και με προβλήματα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ