Τετάρτη 12 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΚΙΛΚΙΣ- ΠΕΛΛΑΣ
Σύσκεψη μεθαύριο στην Εδεσσα

Σύσκεψη με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής Κτηνοτρόφων Ν. Κιλκίς - Ν. Πέλλας πραγματοποιείται μεθαύριο στην Εδεσσα, προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα που μαστίζουν τους γεωργοκτηνοτρόφους των δύο νομών.

«Το εισόδημά μας μειώνεται συνεχώς. Τα μέτρα που επιβάλλονται οδηγούν στη συρρίκνωση τη φυτική και ζωική παραγωγή με τα απάνθρωπα πλαφόν, τα πρόστιμα συνυπευθυνότητας, τη ραγδαία κατάργηση των επιδοτήσεων, τη συνεχή αύξηση του κόστους παραγωγής», τονίζεται στο κάλεσμα της Επιτροπής.

«Πρέπει να συζητήσουμε και να πάρουμε θέση, προστίθεται, η κατρακύλα της αγροτικής οικονομίας μας αφορά όλους, αφορά το μέλλον των παιδιών μας και είναι απαράδεκτο "να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας". Να βγούμε μπροστά και να διατυπώσουμε τις δικές μας θέσεις και να διεκδικήσουμε λύσεις προς το συμφέρον της κτηνοτροφίας της περιοχής μας».

Η Συντονιστική Επιτροπή καλεί Νομαρχία, δήμους, Συνεταιρισμούς, Αγροτικούς Συλλόγους, Εργατικά Κέντρα, Εμπορικούς Συλλόγους και όλους τους αγρότες των δύο νομών στην ανοιχτή σύσκεψη στην αίθουσα της Νομαρχίας στην Εδεσσα, την Παρασκευή 14/2 στις 11.30 το πρωί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ