Τετάρτη 12 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΡΤΑΣ
Σήμερα το αγωνιστικό ραντεβού στο Γεφύρι

Σήμερα, στις 10.30 π.μ., στο Γεφύρι της Αρτας, η Επιτροπή Φορέων Αρτας καλεί την αγροτιά του νομού να πραγματοποιήσει ένα μαζικό και δυναμικό συλλαλητήριο απαιτώντας την εδώ και τώρα αποτίμηση των κατεστραμμένων και αδιάθετων πορτοκαλιών και την άμεση αποζημίωσή τους. Να σημειωθεί ότι τα εμπορικά καταστήματα της Αρτας θα μείνουν κλειστά από τις 11 π.μ. έως το μεσημέρι, με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Αρτας και παράλληλα οι έμποροι θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο.

Η αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης, σημειώνει η Επιτροπή Φορέων, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για καλύτερες μέρες και δεν υπάρχουν περιθώρια για παραπέρα οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση. Η Επιτροπή τονίζει ακόμα ότι έφτασε η στιγμή να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους να ζήσουν ανθρώπινα στον τόπο τους.

Για την καλύτερη προετοιμασία του συλλαλητηρίου έχει διακινηθεί από τους φορείς πλατιά προπαγανδιστικό υλικό, όπως ανακοινώσεις, αφίσες, ενώ τις τελευταίες μέρες αυτοκίνητο με ντουντούκα καλούσε τον κόσμο να συμμετέχει μαζικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ