Τετάρτη 26 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ψήφισαν για συνέχιση των ταξικών αγώνων

Για άλλη μια φορά οι οικοδόμοι της Θεσσαλονίκης εμπιστεύτηκαν τις δυνάμεις του ταξικού συνδικαλισμού στις εκλογές του Συνδικάτου Οικοδόμων που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή το βράδυ.

Η «Ταξική Ενότητα», η παράταξη των δυνάμεων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, πήρε το 86,4% των ψήφων και η ΠΑΣΚΕ 13,6%. Στις εκλογές ψήφισαν 2.884 μέλη του συνδικάτου.

Σε δήλωσή του στο «Ρ», μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, ο εκπρόσωπος της «Ταξικής Ενότητας», Αχιλλέας Κωστόπουλος, τόνισε: «Οι οικοδόμοι του νομού εμπιστεύτηκαν ξανά την παράταξη της "Ταξικής Ενότητας", που για δεκαετίες καθοδηγεί το Συνδικάτο Οικοδόμων σ' όλους τους αγώνες που διεξάγει για τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Εμπιστεύτηκαν για άλλη μια φορά τους συνδικαλιστές που αυτά τα τρία χρόνια βρίσκονται κοντά στα συνδικαλιστικά και κοινωνικά τους προβλήματα. Πρέπει ακόμα να πούμε», υπογράμμισε ο Αχ. Κωστόπουλος, ότι «παρ' όλο που οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεπαν την ομαλή μετάβαση των οικοδόμων στα εκλογικά τους κέντρα, σημαντικός αριθμός μελών κατάφερε να φτάσει στις κάλπες και να συμμετέχει στην ψηφοφορία. Οι οικοδόμοι και με αυτές τις εκλογές στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα. Πρέπει επίσης να πούμε ότι για άλλη μια φορά καταψήφισαν τις συνδικαλιστικές δυνάμεις του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ