Τρίτη 15 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΚΡΗΤΗ
Εκδηλώσεις σ' όλους τους νομούς

Αγωνιστικές και αντιιμπεριαλιστικές κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο σε όλους τους νομούς της Κρήτης, στο πλαίσιο κλιμάκωσης της αντιιμπεριαλιστικής δράσης και της Παγκόσμιας Μέρας Κατά του Πολέμου.

- Στα Χανιά, το Σάββατο 12 Απρίλη, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και συναυλία με τοπικό συγκρότημα.

- Στο Ηράκλειο, το Σάββατο το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση, που κάλεσε η «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στο Ιράκ, που συνεχίζεται και σήμερα με τους Αγγλοαμερικανούς εισβολείς να αποτελούν τους διαχειριστές των πλουτοπαραγωγικών πηγών του Ιράκ για το μοίρασμα της λείας. Στη συγκέντρωση ιδιαίτερα μαζική ήταν η παρουσία της νεολαίας, αλλά και εργαζομένων. Αμέσως μετά, ακολούθησε πορεία στους δρόμους του Ηρακλείου.

- Στο Ρέθυμνο, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη -συζήτηση στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου και εκλέχτηκε νέα Γραμματεία της Επιτροπής Ειρήνης, για το σχεδιασμό νέων κινητοποιήσεων και εκδηλώσεων στο επόμενο διάστημα.

- Στο Λασίθι, συγκέντρωση έγινε, την Πέμπτη 10 Απρίλη, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου όπου έγινε και συναυλία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ