Τετάρτη 23 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κατέθεσε ο Μιχάλης Περατικός

Αρνητικά απάντησε χθες ο Μιχάλης Περατικός σε ερώτηση του Γιάννη Σερίφη για το αν έχει κάποια στοιχεία που να τον συνδέουν με τη «17 Νοέμβρη». Το ίδιο αρνητικός ήταν και για την Αγγελική Σωτηροπούλου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της συνηγόρου υπεράσπισης Γιάννας Κούρτοβικ. Ο πατέρας του εκτελεσθέντα από την «17Ν» Κωστή Περατικού, καταθέτοντας για πάνω από τρεις ώρες, από τη μία υπεραμύνθηκε των επιχειρηματικών επιλογών του και από την άλλη χαρακτήρισε τους μετέχοντες στη «17Ν» ψυχασθενείς, που όμως τους προστάτευαν κάποια κέντρα. Αναφερόμενος εξάλλου στη δομή της «17Ν», την παρομοίασε με εταιρία. Αναφερόμενος στην εκτέλεση του γιου του, είπε πως υπήρξαν πολλοί αυτόπτες, οι οποίοι μάλιστα τον έχουν συναντήσει, αλλά φοβούνται να καταθέσουν επίσημα.

Νωρίτερα το δικαστήριο είχε ολοκληρώσει την εξέταση της υπόθεσης της επίθεσης στο «Mega» με ρουκέτα. Ο Δ. Κουφοντίνας αφού επανέλαβε πως συμφωνεί με όλες τις ενέργειες της «17Ν», τις οποίες θεωρεί πολιτικά σωστές, υποστήριξε ότι πάντα υπήρχε ειδοποίηση πριν από κάθε χτύπημα, αλλά στην περίπτωση του «Mega» υπήρξε κάποιο «βραχυκύκλωμα».

Με την έναρξη της διαδικασίας ο Σάββας Ξηρός ζήτησε να προσκομιστούν στο δικαστήριο οι βιντεοκασέτες της προανάκρισης του στον Ευαγγελισμό. Ο εισαγγελέας Χρ. Λάμπρου έκανε λόγο για μεθόδευση του κατηγορούμενου. Το δικαστήριο επιφυλάχτηκε να αποφανθεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ