Σάββατο 10 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Κάλεσμα για ένα πλατύ κίνημα αλληλεγγύης

Την Τετάρτη, στις 6.30 το απόγευμα, συγκέντρωση συμπαράστασης

«Αλληλεγγύη στους εργάτες της "Σίσσερ-Πάλκο". Μπορούμε να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές». Με το διπλό αυτό μήνυμα το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο απευθύνεται στους εργάτες της Αθήνας και τους καλεί να συμπαρασταθούν στις 500 εργάτριες που η πολυεθνική πετάει στο δρόμο. Για το σκοπό αυτό την Τετάρτη 14 Μάη, στις 6.30 το απόγευμα, το ΠΑΜΕ διοργανώνει συγκέντρωση συμπαράστασης, μπροστά στο Γκάζι («9,84 FM») στη διασταύρωση Πειραιώς και Ερμού.

Στο κάλεσμά του για ένα πλατύ κίνημα αλληλεγγύης προς τις εργάτριες της «Σίσσερ-Πάλκο» το ΠΑΜΕ υπογραμμίζει: «Κλείνουν και τη "Σίσσερ-Πάλκο". Αλλοι 500 εργάτες στο δρόμο. Η γερμανική πολυεθνική ανακοίνωσε ότι στις 30 Μάη κλείνει το εργοστάσιο και μεταφέρεται στη Βουλγαρία για περισσότερα κέρδη. Σαράντα χρόνια εκμεταλλεύεται τους Ελληνες εργάτες. Αυτή η πολιτική που καταργεί το οχτάωρο, την κοινωνική ασφάλιση, τα δημοκρατικά δικαιώματα, που δημιουργεί ανεργία, ακρίβεια και φτώχεια, είναι η πολιτική της ΕΕ, που με τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, που ψήφισαν κυβέρνηση, ΝΔ, Συνασπισμός, απελευθέρωσαν το κεφάλαιο και στο όνομα του ανταγωνισμού, επιδιώκουν να γυρίσουν τους εργάτες στο Μεσαίωνα.

Μπορούμε να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές!» σημειώνει το ΠΑΜΕ και καλεί τους εργάτες της Αθήνας να απαντήσουν στην ανασφάλεια, την τρομοκρατία, τη φτώχεια και την ανεργία που βιώνουν καθημερινά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ